مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه می گوید در دو ماهه نخست سال جاری، تعداد ٢٩ فروند کشتی نفتکش به بنادر غرب هرمزگان تردد کرده که رشد ٧ درصدی در این رابطه را به ثبت رسانیده است.
تجارت نیوز: مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه می گوید در دو ماهه نخست سال جاری، تعداد ٢٩ فروند کشتی نفتکش به بنادر غرب هرمزگان تردد کرده که رشد ٧ درصدی در این رابطه را به ثبت رسانیده است.
به گزارش سرویس راه و مسکن تجارت نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، محمود صابری ضمن تشریح عملکرد بنادر غرب هرمزگان در دو ماهه نخست سال جاری گفت: در مدت یاد شده، در مجموع یک میلیون و ٨٥٤ هزار و ٧٥٢ تن انواع کالا در این بنادر تخلیه و بارگیری شد که در مجموع از رشد 26 درصدی صادرات نفتی و رشد 17 درصدی جابهجایی مسافر از این بندر را نشان می دهد.
وی از رشد ٢٦ درصدی صادرات مواد نفتی در بندر لنگه خبر داد: یک میلیون و ٣٢٠ هزار و ٣٥٥ تن مواد نفتی از طریق این بندر به خارج از کشور صادر شد.
مدیراداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه میزان صادرات کالاهای غیرنفتی را ٥٩ هزار و ٣٣٩ تن اعلام کرد که ٣٦ درصد بیشتر از مدت مشابه سال پیش بوده است و افزود: عمده کالاهای صادر شده از طریق این بندر شامل میوه و تره بار، خشکبار، مواد معدنی و مصالح ساختمانی بوده که به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شده است.
وی به رونق ٢٤ درصدی کابوتاژ کالاهای غیر نفتی در این مدت اشاره کرد و میزان آن را ١٨٤ هزار و ٥٠٩ تن اعلام کرد و یادآور شد: طی دو ماهه نخست سال جاری ١٧ هزار و ٢١٨ تن کالا که عمدتاً خودرو بود، از طریق بندر لنگه ترانزیت شد.
مدیر اداره بنادر غرب هرمزگان همچنین از رشد ١٧ درصدی جابهجایی مسافری در این بنادر خبر داد و افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت، در مجموع ٩٤ هزار و ٣٦٩ نفر مسافر از طریق بنادر لنگه، چارک، آفتاب به مقاصد جزایر خلیج فارس از جمله کیش، ابوموسی، سیری و … جابهجا شد.
وی خاطرنشان کرد؛ با آشنایی بیشتر صاحبان کالا از موقعیت ویژه بنادر غرب استان هرمزگان جهت صدور یا ورود کالای خود در آینده نزدیک شاهد رونق بیشتر حملونقل دریایی در این منطقه خواهیم بود.