موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

رهبران اروپا بار دیگر درباره برگزیت گفتگو می‌کنند

برگزیت

رهبران کشورهای اروپایی امروز در بروکسل گرد هم آمده و بار دیگر درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا گفتگو می‌کنند.

رهبران ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا امروز با محوریت موضوع خروج انگلیس از این اتحادیه در بروکسل گرد هم می آیند.

به گزارش تجارت‌نیوز،از آنجایی که هنوز ۱۶۳ روز تا اجرای برگزیت باقی مانده رهبران اروپایی سعی دارند در نشست امروز مباحثی را درباره مناسبات آتی با لندن مطرح کنند.

بر اساس اعلام یک منبع خبری در بروکسل مقامات انگلیس نیز در نظر دارند در جلسه امروز گزارشی از روند اجرایی شدن برگزیت و اقدامات آتی در زمان باقی مانده ارائه دهند.

این در حالی است که «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در آستانه نشست امروز بار دیگر بر اهمیت همکاری های لندن با برلین و پاریس به عنوان قدرت های اصلی اروپا تاکید کرده است.

گفتنی است در توافق اولیه صورت گرفته میان لندن و اتحادیه اروپا قرار است برگزیت در ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی محقق شده باشد.

 

منبع:خبرگزاری اتریش

نظرات