موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # حمله اسرائیل # اربعین # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی قیمت دلار # قیمت سکه

انواع روش‌های سرمایه گذاری در بورس

انواع روش‌های سرمایه گذاری در بورس
اگر سوال شما این باشد که آیا می‌شود بدون مجهز بودن به دانش بورسی باز هم از بورس سود کسب کرد؟ باید بگوییم «بلی». راهکارهای سرمایه‌ گذاری در بورس متعدد است و ما قصد داریم در این مقاله پس از  تعریف بورس به آن‌ها اشاره کنیم. با ما باشید.

بورس برای اهالی آن سودآور است. اهالی بورس کسانی هستند که تجربه، اطلاعات و دانش مورد نیاز برای سرمایه‌ گذاری در بورس را دارند. حال اگر سوال شما این باشد که آیا می‌شود بدون مجهز بودن به دانش بورسی باز هم از بورس سود کسب کرد؟ باید بگوییم «بلی». راهکارهای سرمایه‌ گذاری در بورس متعدد است و ما قصد داریم در این مقاله پس از  تعریف بورس به آن‌ها اشاره کنیم. با ما باشید.

مزایا و معایب سرمایه گذاری در بورس

سرمایه‌ گذاری در بورس هم برای افراد مزایایی دارد و هم برای اقتصاد کشور. بازار بورس می‌تواند ابزاری برای تامین مالی شرکت‌های بورسی باشد که نتیجه این تامین مالی، رشد اقتصادی است. اما مزیت بورس برای افراد عادی این است که افراد می‌توانند با سرمایه‌گذاری در آن به سود برسند حتی اگر روحیه ریسک پذیری کمی داشته باشند نیز با روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بورس، سودی بالاتر از سود بانکی یا سود بدون ریسک کسب می‌کنند.

مزیت‌ دیگر بورس این است که با هر سرمایه‌ای می‌توان در آن سرمایه‌گذاری کرد و مانند بازارهایی چون بازار ملک، احتیاج به سرمایه کلان ندارد. با حداقل مبلغ ۵۰۰ هزار تومان می‌توان در بورس سرمایه‌گذاری کرد.

موارد ذکر شده، تنها دو مورد از دریای بیکران مزایای بورس بود اما باید بگوییم که سرمایه‌ گذاری در بورس معایب مخصوص به خود را نیز  دارد. همان‌طور که می‌دانیم در بورس هم ممکن است سرمایه چند برابر شود و هم ممکن است در این راه سرمایه از دست برود. چرا که جوهره بورس، ریسک است.

اگر نسبت به ریسک‌های بازار سرمایه آگاهی نداشته باشید متاسفانه با طعم تلخ ضرر رو به رو خواهید شد. حتی با فرض این که دانش مالی کافی داشته باشید و  تحلیلگر و معامله‌گر خوبی هم باشید همچنان در برابر ریسک‌های سیستماتیک کاری از دست‌تان برنمی‌آید. اما همه بورس این نیست. بورس برای شرایط ریزشی نیز  راهکاری اندیشیده است که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد.

انواع روش‌های سرمایه‌ گذاری در بورس

سرمایه‌ گذاری در بازار بورس روش‌های مختلفی دارد که وجود این روش‌ها برای آن است که افراد نهایتا به سود دست یابند. به‌ طور کلی می‌توان گفت سرمایه ‌گذاری در بورس به دو روش سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود.

سرمایه‌گذاری مستقیم در بورس

افرادی که ریسک‌پذیرترند و زمان و دانش کافی برای تحلیل وضعیت شرکت‌های بورسی دارند، می‌توانند از سرمایه‌گذاری مستقیم استفاده کنند. یعنی فرد به طور مستقیم اقدام به خرید و فروش سهام شرکت‌ها ‌کنند و با تحلیل بنیادی و تکنیکال و مرور روزانه سبد خود به سود دلخواه دست یابد. در این روش تسلط بیشتری نسبت به سرمایه‌گذاری وجود دارد و شخص سرمایه‌گذار به شخصه تصمیم می‌گیرد که سهام کدام شرکت‌ها را بخرد یا بفروشد.

توصیه ما برای افراد تازه‌وارد یا کسانی که اطلاعات خوبی از بازار ندارند این است که در همان گام نخست سراغ سرمایه‌گذاری مستقیم نروند. بهتر است که بخش اصلی سرمایه‌ را به صورت غیرمستقیم در بورس سرمایه‌گذاری کنند و بخش کوچکتر را به سرمایه‌گذاری مستقیم اختصاص دهند تا پس از آشنایی با نوسانات بازار سرمایه و به دست آوردن تجربه کافی رفته ‌رفته سرمایه را در بخش سرمایه‌گذاری مستقیم افزایش دهند.

سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس

این روش همان راهکاریست که در بالا از آن نام بردیم. روش غیر مستقیم سرمایه‌ گذاری در بورس، روشی است که در آن با تکیه و اعتماد به دانش تیمی حرفه‌ای، سرمایه خود را وارد بازار می‌کنید.

این روش مناسب کسانی است که اطلاعات زیادی درباره بازار بورس ندارند یا وقت زیادی برای تحلیل وضعیت بنیادی شرکت‌ها یا تحلیل تکنیکال روند قیمت سهم‌های  مختلف ندارند. این گروه می‌توانند با خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری به طور غیرمستقیم در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنند.

علاوه بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، سبدگردانی اختصاصی نیز جزو روش‌های سرمایه‌گذاری غیرمستقیم به شمار می‌آید.

مزایای سرمایه‌ گذاری در بورس به روش غیرمستقیم:

  • عدم نیاز به دانش و تجربه بورسی برای شخص سرمایه‌گذار
  • امکان دریافت سود و بازدهی بیشتر با توجه به تجربه تیم مدیریت صندوق
  • مدیریت حرفه‌ای دارایی‌ها
  • امکان سرمایه‌گذاری برای افرادی که زمان کافی ندارند
  • امکان سرمایه‌گذاری با هر میزان سرمایه و پول
  • امکان نقد کردن سریع و آسان سرمایه

شرکت سبدگردان آگاه در طول ۱۳ سال فعالیت خود، مدیریت چندین صندوق سرمایه‌گذاری متنوع را بر عهده داشته و توانسته در طول این سال‌ها بازده مناسبی را به مشتریان خود ارائه کند. صندوق‌های آگاه همواره جزو پربازده‌ترین‌ و بهترین صندوق‌های بازار سرمایه بوده و هست. صندوق‌های آگاه از نوع درآمد ثابت (همای و یاقوت)، صندوق‌های سهامی (مشترک، آگاس، زمرد)، صندوق‌های مختلط (نیکوکاری یکم) و صندوق طلای زرین آگاه با نماد مثقال هستند.

از نظر نوع معامله نیز صندوق‌های (همای، آگاس ، یاقوت و زرین) جزو صندوق‌های قابل معامله در بورس هستند و شما در ساعات معاملات بورس می‌توانید آن‌ها را خرید و فروش کنید.

جمع بندی

سرمایه گذاری در بورس به شرط این که سرمایه‌گذار نسبت به ریسک‌های سرمایه‌گذاری آگاهی کامل داشته باشد بسیار عالی است. اما چنانچه آگاهی کافی نسبت به این موضوع نداشته باشیم هم جای نگرانی نیست چرا که روش‌ها و ابزارهای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه متنوع است. یکی از این ابزارها، صندوق‌ سرمایه‌گذاری است که در آن مشاوران و تحلیلگران حرفه‌ای می‌کوشند که سرمایه ما را به سود دلخواه برسانند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی