موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # صنایع بورس # بورس کالای ایران # سهامداران بورس # سوریه # پیش بینی قیمت طلا

ساختار صنعت برق متحول می شود

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: ساختار صنعت برق با تشکیل دو شرکت مادر تخصصی جدید در سه ماه آینده متحول می شود. هوشنگ فلاحتیان افزود: تشکیل دو شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی و توزیع نیروی برق به تصویب هیات وزیران رسیده است و در سه ماه آینده این دو […]

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: ساختار صنعت برق با تشکیل دو شرکت مادر تخصصی جدید در سه ماه آینده متحول می شود.

هوشنگ فلاحتیان افزود: تشکیل دو شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی و توزیع نیروی برق به تصویب هیات وزیران رسیده است و در سه ماه آینده این دو شرکت تشکیل می شود.

وی ادامه داد: شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی با اصلاح اساسنامه شرکت سازمان توسعه برق ایران و شرکت مادر تخصصی توزیع نیروی برق با اصلاح اساسنامه شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالاهای آب و برق (ساتکاب) به زودی شکل می گیرد.

معاون وزیر نیرو با بیان این که برای تاسیس این شرکت ها هیچ گونه نیروی انسانی جدید استخدام و یا تعلیق نمی شود، تاکید کرد: این شرکت ها با اصلاح اساسنامه دو سازمان توسعه برق ایران و شرکت ساتکاب با همان نیروهای موجود تشکیل می شود .

فلاحتیان اظهار داشت: متاسفانه در سال های گذشته نیروگاه ها به عنوان دارایی فروخته شده و بدهی و وام هایی که برای احداث این نیروگاه ها اخذ شده، بر دوش وزارت نیرو باقی مانده است.

وی گفت:نیروگاه هایی که در مالکیت وزارت نیرو است، باید ابتدا تبدیل به یک شرکت شده و دارایی ها و بدهی های آن در یک ترازنامه قرار گیرد و سپس قیمت گذاری شود که دیگر بدهی های بخش دولتی افزایش نیابد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه شرکت های مدیریت تولید کنونی مالک نیروگاه های دولتی نیستند و فقط وظیفه بهره برداری و تعمیر و نگهداری از نیروگاه را برعهده دارند، گفت: با ایجاد شرکت مادر تخصصی نیروگاه های حرارتی، متولی تولید برق کشور یک سازمان می شود.

وی افزود: با ایجاد این دو شرکت، نظارت بر شرکت های مدیریت تولید و توزیع افزایش یافته و آنها در مقابل صنعت برق پاسخ گوتر می شوند.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ادامه داد: پس از تغییر ساختار، شرکت توانیر متولی شبکه انتقال و ایجاد یکپارچگی بین زنجیره تولید، انتقال و توزیع می شود و شاهرگ های حیاتی صنعت برق، مدیریت شبکه و برق های منطقه ای را مدیریت می کند.

فلاحتیان اضافه کرد: این تغییر با هدف چابک سازی صنعت برق، رسیدگی و افزایش نظارت بر شرکت های مدیریت تولید و توزیع، تحقق خصوصی سازی واقعی و واگذاری منطقی نیروگاه ها بدون افزایش بدهی های دولتی انجام می شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی