موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

ساخت مخازن ذخیره‌سازی نفت در جاسک

بهای نفت خام

قرارداد ساخت مخازن ذخیره‌‎سازی نفت خام و تاسیسات جانبی در بندر جاسک با ظرفیت 10 میلیون بشکه امضا شد.

این قرارداد در قالب روش ساخت، بهره‌‌برداری و واگذاری میان شرکت مهندسی و توسعه نفت، شرکت‌‌های پتروامید آسیا و گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید امضا شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: این قرارداد با 200 میلیون یورو سرمایه‌گذاری اولیه در مدت سه سال اجرا خواهد شد و پس از آن، به مدت 15 سال دوره بهره‌برداری تعیین شده است.

علی کاردُر افزود: با اجرای این طرح روزانه یک میلیون بشکه نفت خام از پایانه نفتی گوره در استان بوشهر به منطقه جاسک در ساحل دریای عمان منتقل می‎شود.

دسترسی به آب‌های اقیانوسی و بین‌المللی، نزدیکی به کشورهای شبه‌ قاره هند و بازارهای بزرگ هند و چین، نقطه اتصال کریدور شمال و جنوب از ویژگی‌های طرح ایجاد مخازن نفتی در سواحل مکران است.

 

منبع: شبکه خبر

نظرات