موضوعات داغ: # اسرائیل # قیمت خودرو # اقتصاد ایران # ارزش لیر # ترامپ # نیروگاه‌های برق‌آبی # اقتصاد ایران # ایران و آمریکا

سهم انرژی‌های نو در کاهش مصرف آب

تولید برق از محل انرژی‌های نو موجب صرفه‌جویی ۳۸۸میلیون لیتری مصرف آب در کشور شد.

براساس اعلام سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی ایران (ساتبا) از تیرماه سال ۱۳۸۸ تا پایان آذرماه ۹۶، یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که از این مقدار سهم آذرماه امسال برابر با ۵۰ میلیون کیلووات ساعت بوده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، براساس این گزارش این میزان تولید برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر، توانسته چیزی حدود یک میلیون و ۲۱۷ هزار تن از انتشار گازهای گلخانه‌ای بکاهد که سهم آذرماه سال جاری حدود ۳۵ هزار تن بوده است.

همچنین این میزان تولید انرژی‌های نو باعث شده ۵۰۱ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت‌های فسیلی در کشور که از عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاهش یابد.

این میزان تولید انرژی‌های نو باعث کاهش ۳۸۸ میلیون لیتری آب در سال‌های اخیر شده است که سهم آذرماه به تنهایی حدود ۱۱ میلیون لیتر است.

 

منبع: دنیای اقتصاد

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی