موضوعات داغ: # آمریکا # دونالد ترامپ # فولاد # اردبیل # بارش برف # سرما # تولید فولاد # کمبود آب
تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

خبر دامنه نوسان بورس هم فایده نداشت! / شاخص بورس همچنان در مسیر کاهش

بازار سهام در جریان معاملات امروز، نزول شاخص را ادامه داد و همچنان بسیاری از نمادها در صف فروش قفل هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز، معاملات امروز (۲۹ فروردین) بازار سهام در حالی آغاز شد که بسیاری از نمادها در صف فروش قفل بودند. نمادهذی بزرگ و شاخص‌ساز با افزایش حجم عرضه همراه بودند و تعداد زیادی از آن‌ها صف‌های فروش بسیار گسترده همراه بودند.

شاخص بازار با گذشت تقریبا نیم ساعت از آغاز معاملات، حدود ۴ هزار واحد کاهش یافت. حجم معاملات کاهش زیادی داشت اما ارزش معاملات افت چندانی نداشته است. بسیاری از حقوقی‌ها در معاملات امروز همچون روز گذشته به دنبال فروش سهام و نقدشوندگی هستند.

شاخص کل با کاهش حدود ۴ هزار و ۶۰۰ واحدی، به کانال یک میلیون و ۲۲۹ هزار رسید.

2525 2

فملی، شستا و کچاد بیش‌ترین تاثیر منفی را در حرکت شاخص امروز دارند. همچنین نمادهای خساپا، خودرو و خگستر بیش‌ترین میزان عرضه در بازار را دارند.

3636 1

آخرین اخبار بازار سهام ر در صفحه بورس تجارت‌نیوز دنبال کنید.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی