به گزارش تجارتنیوز، در جریان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص کل بورس با ۱۰۰ واحد مثبت در محدوده یک میلیون و ۱۵۱ هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هموزن هم با ۱۰۰ واحد مثبت در ارتفاع ۳۸۰ هزار واحد قرار گرفت. ارزش معاملات هم به ۴۸۴ میلیارد تومان رسید.
امروز نمادهای «فارس»، «خودرو» و «شتران» بیشترین تاثیر مثبت را در روند بازار گذاشتند و نمادهای «فولاد»، «های وب» و «سفارس» با تاثیر منفی در شاخص کل بودند. بیشترین تراکنش هم در نیم ساعت ابتدایی بازار برای «غکورش»، «ولکار» و «خودرو» ثبت شد.
تا این لحظه از بازار ۲۲ خرداد، بیشترین معامله را نمادهای «خودرو»، «خساپا» و «وپارس» داشتند و برترین گروههای صنعتی هم خودرو، بانک و فلزات اساسی هستند.
در شروع بازار امروز ۱۷ نماد در صف خرید و ۱۱۹ نماد در صف فروش قرار گرفتهاند.
در پیشگشایش بورس امروز نماد «وسپهر» با ۷۱ میلیون برگه سهم دارای بیشترین تقاضا بود و نماد «سمگا» هم با ۲۲ میلیون برگه سهم، بیشترین صف فروش را داشت.
آخرین اخبار بازار سرمایه را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
۲۸ خرداد رای میدیم به کوری چشم روحانی و دارو دسته اش
۲۸ خرداد در خانه میمانیم.
درسته بورس و روسای بیشرف این دولت پولم خوردن و با ضرر خارج شدم ولی راحت شدم اعصابم راحت شده دیگه سمت بورس تا عمر دارم نمی ایم
?و چیزی که مهم است و دیده میشه ?اینکه بازار نسبت به ماه های گذشته بسیار خوب و جذاب شده ?
?امروز خوب نبود قبلا گفته بودم?فردا و این هفته تقریبا تقریبا بد نخواهد بود?
کیا بودن میگفتن این هفته مثبته
رآی بی رآی
این تجارت نیوز و مابقی اینارو دولت گذاشته ما بیایم درد دلامون رو بگیم یکم سبک بشیم ، همین .
وگرنه عیجکس اهمیتی نمیده ب مطالبی ک مینویسیم.
پس نه بخونید دیگه نه بنویسید چون هممون سرکاریم.
منم دیگه این آخرینبار بود اومدم اینجا،خدانگهدار
ما از سیاست فقط برعکس عمل کردن و دروغگویی یاد گرفتیم
خمحرکه ۹ ماهه منفی هست.و حقوقی ادعا میکنه حمایت میکنه(جوک) .ولی وقتی رفتار حقوقی زیر نظر میگیری فقط دنبال فرصت هست برای فروش و کردن تو پاچه حقیقی.تا جایی که بتونه با کد حقیقی میفروشه و وقتبگی هم کم میاره با کد حقوقی شروع به فروش میکنه
این مسخره بازی که سر بورس در آوردین کی تمام میشه ؟! قیمت نفت جهانی نزدیک 72 دلار شده …….. داره بسمت 80 دلار حرکت میکنه اونوقت شپنا منفی باز گشایی میشه ……. آخه ما چه گناهی کردیم که تو ایران بدنیا امدیم … چقدر بی قانونی میتونه ادامه داشته باشه ؟؟ اگه امکان داره یکی به ما بگه که رییس بورس الان چی کار داره میکنه ؟؟ ناظر کجاست ؟؟
خوب معلومه
فلسفه بورس چیست؟
جز این است که سرمایه دار پولش را در اختیار شرکت سهامی قرار دهد تا شرکت ها با تولید و فروش بیشتر (به ویژه در سهام خرد) و گسترش مبادلات تجاری و مالی خود با شرکای خارجی ( به ویژه در نمادهای صادرات محور) به سوددهی بیشتری دست یابد و به تبع آن ارزندگی سهام بالا برود، با ورود و خروج فست فودی و نوسانگیری که این امر مهم محقق نمی شود برای همین است که گفته می شود سهام داری واقعی دید بلند مدت می خواهد.
سرمایه گذار اگر با هدف کمک به شرکت ها در جهت افزایش فروش و تولیدات آنها در بورس سرمایه گذاری کند در آینده هم خودش سود می کند و هم با رونق تولید کمک به رشد اقتصادی کشور می کند.
پس به نظر می رسد اگر صف های فروش را رها کنید تا شرکت ها بتوانند از پول های ورودی جهت گسترش مبادلات مالی و تجاری خود در داخل و خارج استفاده بیشتری کنند و سوددهی بالاتری کسب کنند، این در آینده هم به نفع خودتان است و هم به نفع سایر سهام داران.
این فلسفه زمانی میتونه درست باشه که سیستم بازار سرمایه دستکاری نشه ….. سهام 80 درصد سقوط نکنند و بعدش هم در صف فروش باشند که نتونی به اون 20 درصد هم دسترسی داشته باشی….. بازار سرمایه ما که اون شرایط رو نداره…. اینجا یکی میگه کی مثبت باشه کی منفی باشه….