به گزارش تجارتنیوز، در آغاز معاملات امروز بازار سهام، شاخص کل بورس تهران با رشدی ۱۳ هزار واحدی مواجه شد تا به روند نزولی روز گذشته خود پایان دهد. این در حالی بود که در ابتدای معاملات امروز فشار عرضه در نمادهای شاخصساز موجب منفی شدن شاخص کل شده بود اما با گذشت زمان، کاهش فشار عرضه موجب بهبود روند معاملات در نمادهای بزرگ شد و افزایش تقاضا در این نمادها باعث شد تا مدیریت بازار به منظور کاهش فشار بر سامانه معاملاتی، معاملات این نمادها را به صورت متوقف درآورد.
در یک ساعت ابتدایی معاملات بیش از ۴۸۲ هزار معامله در بورس انجام شد که طی آن بیش از ۳ میلیارد و ۴۴۵ میلیون سهم با ارزشی بالغ بر ۵۶ هزار میلیارد ریال داد و ستد شد. در این مدت سه نماد پترول، کگل و فارس بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند. بازگشایی ۱۰۰ درصدی نماد پترول در حالی انجام شده که روز گذشته بازگشایی این نماد از سوی ناظر بورس باطل شده بود.
معاملات امروز بازار سهام در حالی پیگیری میشود که شاخص کل روز گذشته افتی ۳۲ هزار واحدی را به ثبت رسانده بود ولی شاخص کل هموزن بیش از یک درصد شاخص کرده بود.
بورس عالیه …پیس بسوی شاخص ۵میلیونی اخر سال انشاله…فقط به شایعات توجه نکنید..که میخان فقط سهماتونو از چنگتون دربیارن بعد گرونتر بفروشن بخودتون
تا شهریور. بازار خوبه
بازار سال بورسه که تونست با قدرت مقاومت های سخت رو پودر کنه.اصلاح نمک بازاره و جایگاه شاخص را تثبیت میکنه و مشکلی نداره فقط خواهشا فریب دلالان سود جو را نخورید که میخوان داغ حسرت و پشیمونی رو بهتون بزنن
چرا کسی پیگیری نمیکنه؟؟ دوماه شد اگاه واریز نکرده . چرا تو گزارشات زده در انتظار تایید سمات. پنجاه روز تایید نشده
چقد بی مسئولیتی اخه
مردم اذیت نکنید