صندوقهای سرمایهگذاری مختلط گزینهای جذاب برای این روزها
مدیریت حرفهای داراییها، کاهش ریسک سرمایهگذاری و نقدشوندگی بالا از جذابیتهای سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری است و با توجه به میانهرو بودن صندوقهای مختلط میتوان این نوع صندوقها را یکی از پرطرفدارترین گزینههای سرمایهگذاری غیرمستقیم دانست.
افزایش لجام گسیخته تورم، کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم باعث شده است که افراد بیش از هر زمان دیگری برای حفظ ارزش پول خود به سرمایهگذاری روی بیاورند. سرمایهگذاری غیرمستقیم یکی از روشهایی است که همواره به سهامداران جدیدالورود به بازار سرمایه و به ویژه افراد با سطح آگاهی مالی کمتر و سرمایههای خرد توصیه میشود.
به منظور تنوعبخشی در گزینههای سرمایهگذاری غیرمستقیم و سهولت در ورود افراد با سلیقهها و سطح ریسکپذیری متفاوت به این روش، امکان سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری سهامی، درآمد ثبات و مختلط فراهم شده است. با توجه به اینکه در صندوق مختلط حداقل ۴۰ درصد و حداکثر ۶۰ درصد در سهام و یا اوراق است این نوع صندوق را میتوان حد وسط دو نوع صندوق درآمد ثابت و سهامی دانست و همین مساله باعث شده است که صندوق مختلط برای افراد متعادل در ریسکپذیری گزینه مناسبی محسوب شود.
مدیریت حرفهای داراییها، کاهش ریسک سرمایهگذاری و نقدشوندگی بالا از جذابیتهای سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری است و با توجه به میانهرو بودن صندوقهای مختلط میتوان این نوع صندوقها را یکی از پرطرفدارترین گزینههای سرمایهگذاری غیرمستقیم دانست. با این حال برخلاف جذابیت سرمایهگذاری در صندوقها شاهد بودهایم در سالهای اخیر قیمت واحدهای اکثر صندوقها با افزایش روبرو شده و این مساله باعث میشود که افراد با سطح سرمایه پایینتر به راحتی امکان ورود به صندوقها را نداشته باشند.
برای رفع چنین چالشی از پیش روی سرمایهگذاران، شرکت سبدگردان کاریزما به عنوان نخستین شرکت سبدگردانی خصوصی در بازار سرمایه برای سهولت سرمایهگذاری توسط سرمایهگذاران خرد اقدام به تجزیه واحدهای صندوق سرمایهگذاری مختلط کاریزما از ۱ به ۱۰۰ و تغییر ارزش اسمی هر واحد از ۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال به ۱۰،۰۰۰ ریال کرده است.پیش از این نیز شاهد بودهایم که مدیران کاریزما برای رفع چنین چالشهایی در مسیر سرمایهگذاری غیرمستقیم و به علاوه ترغیب به سرمایهگذاری با مبالغ خرد نظیر چنین اقداماتی را انجام دادهاند.
عزتالله طیبی، مدیرعامل شرکت سبدگردان کاریزما در خصوص تجزیه واحدهای صندوق سرمایه گذاری مختلط کاریزما اعلام کرد: برای سهولت در سرمایهگذاری افراد با سرمایههای خرد و به علاوه ترغیب افراد به سرمایهگذاری غیرمستقیم در نظر گرفته شده است که واحدهای صندوق سرمایهگذاری مختلط کاریزما از ۱ به ۱۰۰ تجزیه شده و ارزش اسمی هر واحد نیز از ۱،۰۰۰،۰۰۰ ریال به ۱۰،۰۰۰ ریال تغییر پیدا کند.»
مدیرعامل شرکت سبدگردان کاریزما ادامه داد: «با توجه به تخصیص ۴۰ تا ۶۰ درصد از دارایی صندوق مختلط کاریزما در ابزارهای با درآمد ثابت و بدون ریسک محقق شدن سودی بالاتر از نرخ تورم برای سرمایهگذاران در میانمدت یکی از مزیتهای صندوق سرمایهگذاری مختلط کاریزما محسوب میشود همچنین عملکرد گذشته سایر صندوقهای کاریزما نیز میتواند ضامن کسب سود مطلوب این صندوق در افق میانمدت و بلندمدت برای سرمایهگذاران باشد.»
برای اطلاع بیشتر از صندوق سرمایهگذاری مختلط کاریزما به این لینک مراجعه کنید.
نظرات