موضوعات داغ: # مذاکرات ایران و آمریکا # پیش بینی بازارها # مذاکرات # آمریکا # دونالد ترامپ # ایران و روسیه # قیمت طلا # قیمت دلار

طلا گران‌تر شد

تجارت نیوز
همراه با تقویت احتمال تصویب بزرگترین اصلاح ساختار مالیاتی آمریکا در ۳۰ سال اخیر ارزش دلار ثابت ماند و نرخ طلا افزایش یافت.

در بازار امروز چهارشنبه هر اونس طلا با ۰.۱۸ درصد افزایش با قیمت ۱۲۶۳ دلار و ۹۱ سنت و طلای آمریکا هم با ۰.۱۹ درصد رشد با قیمت ۱۲۶۶ دلار و ۶۰ سنت به فروش رسید.

به گزارش تجارت‌نیوز، بر اساس این خبر، آمارهای مثبت بخش مسکن و تصویب طرح اصلاح نظام مالیاتی آمریکا در مجلس نمایندگان باعث بالا رفتن میزان بازدهی اوراق قرضه دولت آمریکا شد و قیمت نقره هم امروز با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۶ دلار و ۱۳ سنت رسید.

همچنین قیمت نقره در جلسه پیش به بالاترین رقم ۲ هفته اخیر یعنی ۱۶ دلار و ۲۲ سنت رسید.

قیمت پلاتین هم که روز دوشنبه به بالاترین رقم ۲ هفته اخیر یعنی ۹۱۹ دلار و ۴۰ سنت رسیده بود امروز در رقم ۹۱۳ دلار و ۴۰ سنت باقی ماند.

 

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی