به گزارش تجارتنیوز، این روزها هشدارهای زیادی درباره دستگاههای طلایاب و گنجیاب در فضای مجازی به چشم میآید. دستگاههایی که گفته میشود از شعاع ۵۰۰ متری ذخایر طلای موجود در خانهها را تشخیص میدهد و در واقع مورد استفاده سارقان است.
در این گزارشها توضیح داده میشود که میزان حساسیت این دستگاهها عامل مهمی در تعیین قیمت آنهاست اما این موضوع صحت دارد و طلایابها چگونه وارد ایران میشود؟
هوشنگ شیشهبران، رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با تایید این موضوع به تجارتنیوز میگوید که این دستگاهها در سایر کشورها در معادن مورد استفاده قرار میگیرد و بیشتر ساخت کشورهایی مانند سوئد، آلمان، استرالیا و ترکیه است اما به صورت قاچاق از امارات به ایران وارد میشود.
شیشهبران ادامه داد: طلایاب دستگاهی نیست که در دسترس همه باشد. کسانی که با این دستگاهها اکتشافاتی انجام میدهند، قطعا در این حوزه علم دارند و باید مجوزهای خاصی برای نگهداری این دستگاه داشته باشند.
به گفته او، طلا چه یک سوت باشد و چه ۱۰ تن، فرکانس گردش اتمی این فلز به دستگاه فلزیاب منعکس میشود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان توضیح میدهد که این ابزار توانایی تشخیص طلا در منازل مسکونی را دارند و البته با توجه به رشد قابل توجه قیمت طلا هیچ فردی نباید طلاهای خود را در خانهاش نگهداری کند و نگهداری طلا در صندوقهای امانت بانکها بهترین گزینه نگهداری از زیورآلات طلا به شمار میآید.
گفتنی است فروشندگان طلا میگویند تنها راه جلوگیری از سرقت طلاهای خانگی این است که آنها را داخل فویلهای آلومینیومی بپیچند. چرا که قرار دادن طلا در فویل آلومینیومی مانع از آن میشود که این دستگاهها طلای موجود در منازل را تشخیص دهند.
فروش طلایاب غیر قانونی است
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان تاکید کرد: خرید و فروش طلایاب قانونی نیست و هیچ کس حق فروش این وسایل را ندارد و چنانچه واحد صنفی این نوع وسایل را داد و ستد کند، این معامله باطل و جرم آن قابل پیگیری است.
شیشهبران ادامه داد: کسانی که در حوزه معدن هستند این نوع وسایل را باید زیر نظر وزارت صمت بخرند.
سال ۹۸ هم ایسنا درباره این ابزار گزارشی نوشته و توضیح داده بود برخی گزارشهای تایید نشده حکایت از آن دارد که سارقان، دستگاههای مخصوصی برای پیدا کردن طلا در منازل دارند و در کنار آن، در سالهای اخیر در شهرستانها و اطراف برخی امامزادهها افرادی در پی پیدا کردن گنج و طلا دست به حفاریهای مختلفی زدهاند که سبب بروز آسیبهایی به بناهای معماری و تاریخی شده است.
برای مطالعه بیشتر خواندن خبر تبلیغ فروش طلایاب در خیابانها با کدام هدف؟ پیشنهاد میشود.
آقا ملت چکاربکنندهمه که نمیشه بزن زباله گردی و اشغال جمع کردن یک عده هم باید از راه فروش طلایاب وعده دیگردنبال سرقت با طلایاب وعده دیگردنبال حفاری گنج باطلایاب باشند
دیگه الان همه دارن محبتشون رو با حیوانات خصوصآ سگ تقسیم می کنند .و این پدیده خوبی نیست.
چه ربطی به موضوع داره در ضمن حیوونا از خیلی از آدمها مهربون و باوفاترن
چرا وقتی یه مطلبی تو سایتی گنجانده میشه همه بدون آگاهی از صورت مسئله میان نظرن میدن…باید ذکر کنم که نویسنده خبر هیچ علم و اطلاعی در مورد دستگاه ها نداره و بدون علم این خبر درج کردن…دلایل زیادی هست که میتونم ثابت کنم پس لطفا هر خبری درج نکنید باتشکر
دقیقا هیچ دستگاهی قادر نیست از داخل منزل طلارو تشخیص بده این خبر کذب و سراسر ایراده و راوی هیچ اطلاعاتی تو این زمینه نداره
هرگز
خوب بجای اینکه پلیس تو این مملکت بره سراغ دزد و قاچاقچی و اختلاس گر میره دنبال کسی که سگش رو آورده بیرون موفق باشی پلیس ایران واقعا سحابی رییس نیروی انتظامی که اینقدر نیز هوشی و چکل مجرمین رو گرفتی و سگ گردانی مونده بود که اونم درست شد
هر چیزی به جای خودش، سگ گردانی چه تناسبی با فرهنگ ما داره؟ الان تو پارکها دیگه جای نشستن نیست از بس که سگ میارن. سگها جای بازی بچه ها تو پارک را گرفتن.
باید حاج آقا دنبال علت گشت،چون در ایران ملت دنبال ی لغمه نون میگردن،دیگه جای برای تفریح نمونده ازصبح خروس خون تا دوازده شب،براهمینه که سگها فعلاجای تفریح مردم را گرفتم.به امید آزادی.