به گزارش تجارتنیوز، آخرین قیمت کارخانهای انواع خودرو تیبا در روز یکشنبه یازدهم اسفند ماه را در جدول زیر که از قیمتهای اعلامی ایران جیب استخراج شده، میتوانید مشاهده کنید.
براساس لیست قیمت منتشر شده، چهار مدل خودرو تیبا مورد بررسی هیچگونه تغییر قیمتی را ثبت نکرده و همچون روز گذشته قیمت گذاری شدهاند.
تیبا (رینگ فولادی) 43 میلیون و 460هزار تومان و تیبا (رینگ آلومینومی) 46 میلیون و 443 هزار تومان در کارخانه قیمت گذاری شدهاند.
همچنین خودروی تیبا 2 سفید و تنوع رنگ نیز به ترتیب 51 میلیون و 360 و 51 میلیون و 603 هزار تومان در کارخانه به فروش میرسند.

مطالعه بیشتر:
قیمت انواع خودرو سمند در کارخانه چند است؟
پراید های الان بدرد نمیخوره اشغاله
پیگیری کنید .گرفتارم ماشینم الان نزدیک سه ساله هرمزگان نمایندگی سورو امیرآباد نمایندگی علوی ثبت نام کردم
اقا راهکار شما پیش من دیگه از سایپا خرید نکنید تا درس عبرت بشه کی موافقع
با این پولی که به ماشین پراید میدی هیچ میدونی اگه گمرک برداشته بشه میتونی بنز سوار شی
دلال و واسطه ها بازار خودرو را کنترل و قیمت تعیین میکنن، سازمان حمایت مصرف کننده و تعزیرات و سکوت کردن و عملا با سکوت کردن با دلالان همکار شدند وقتی واردات خودرو ممنوع شود دو خودرو ساز دولتی و بدون رقیب تاخت و تاز میکنن وهر خودرو با هر قیمت روانه بازار میکنن، خیالشان راحت مصرف کننده باید بخره؟؟؟؟
جمع کنید این شرکتها اشغال رو ی ماشین خریدم شب روز در تعمیرگاه هستم حیف هزاری بدی جا ماشینا ایرانی…ایران حیف و میل شده
این قیمت ها همش الکیه. والا دیگه دهه ۵۰ نیست که مردم همه ساده بودن هر حرفی باور میکردن. چه باهال تیبا ۴۳ تومان اره. من حاضرم پراید ۵۵تومان بخرم اگه بدن. والا.
پراید 7میلیونی چه که دوست عزیز 55بدیی اینا رو کلا باید نخرین تا در عبرت بشه واسه تولیدشون
اینا نخرن کیا بخرن .ما ایرانی ها از اون بالا گرفته تا پایین ادمهای حرام خور هستیم و کسی به کسی رحم نمیکنه .ما ایرانی جماعت هر چقدر بهمون گران بدن خر کیف میشیم و میخریم .حقمونه که بهمون بچپونن
قیمتها خیلی بالاست کم کم داریم برمی گردیم به ۶۰گاری سواری حسرت ماشین دودی سواری
بازار خودرو در اختیار واسطه ها و دلالان قرار گرفته، روزانه میلیونی قیمت بالا میره، اختلاف قیمت کارخانه و بازار ۳۰ تا ۴۰ میلیون هست ، همه چی به کام سرمایه دار و دلال، سازمان حمایت مصرف کننده و تعزیرات و بازرسی سکوت کردند و نظاره گر هستن و گاهی فقط شعار میدن و عملا با واسطه ها که در این شرایط اقتصادی سخت نونشون تو خون ملت میزنن و میخورن ، با سکوت شان همکاری میکنن، متاسفانه بی تدبیری مدیران خودرو ساز و عدم نظارت بر خودرو ساز و بازار خودرو این آشفته بازار به وجود آورده، کارگری که دو میلیون درآمد ماهیانه داره چطور میتونه با این شرایط افزایش روزانه میلیونی قیمت خودرو کنار بیاد ؟؟؟؟؟ پراید و تیبا شده آرزو ……برای قشر ضعیف جامعه، مدیران با حقوق و پاداش چند ده میلیون هیچ وقت نمیتونه کارگری که به زحمت در خرج خوراک و مسکن روزانه مونده و شرمنده خانواده ش شده را درک بکنه ………؟؟؟؟؟ دو خودرو ساز دولتی بدون رقیب تاخت و تاز میکنن و بازار کشور در دست گرفتن ….
به داد ملت برسید مدیران قضایی و سازمان حمایت مصرف کننده و بازرسین اصناف و تعزیرات …..
میکنن
ما بدبخت بیچارها کجا میتونیم با این قیمتها ماشین پیدا کنیم داخل بازار ۸۰ملیون ۸۱ ملیون حرف میزنن