موضوعات داغ: # بازار سهام # پیش بینی بازارها # وزیر اقتصاد # افت شاخص بورس # استراتژی‌های بورس # قیمت سکه # گازوئیل # قیمت دلار
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

قیمت خودرو امروز 10 خرداد 1404/ بازار خودرو هفته را چگونه آغاز کرد؟ + جدول

قیمت خودرو
قیمت خودرو امروز 10 خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد. بازار خودرو در یک هفته گذشته به طور نسبی در وضعیت ثبات قیمتی قرار داشت، طوری که تغییر محسوسی در قیمت اغلب محصولات مشاهده نشده است. این عدم تغییر ناشی از رکود تورمی حاکم بر اقتصاد و ثبات نسبی نرخ دلار است که باعث کاهش تقاضای موثر و معاملات شده است.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز 10 خرداد ۱۴۰۴ تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد که هر یک نقشی کلیدی در تعیین بازار ایفا می‌کند. نرخ دلار، به‌عنوان معیاری مهم بر قیمت‌گذاری خودروهای داخلی و مونتاژی تأثیر مستقیم دارد. علاوه بر این، سیاست‌های اقتصادی دولت، ازجمله اقدامات مربوط به تنظیم بازار، کنترل تورم و مدیریت عرضه و تقاضا، می‌توانند تغییرات محسوسی در روند قیمت‌ها ایجاد کنند.

همچنین، نگرش خریداران و فروشندگان به همراه فعالیت‌های نمایشگاه‌داران و تولیدکنندگان خودرو، عامل دیگری است که در تعیین جهت بازار نقش دارد. با مشخص شدن هر یک از این مؤلفه‌ها، بازار خودرو یا به سمت تعادل حرکت خواهد کرد یا دچار نوسان خواهد شد. تصمیمات اقتصادی کلان، تغییرات نرخ ارز و میزان عرضه خودرو می‌توانند باعث افزایش یا کاهش قیمت‌ها شوند.

قیمت خودروهای داخلی

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) مدل 1404 با همان نرخ هفته گذشته با 860 میلیون تومان تحویل مشتری داده می‌شود.

پژو 207 اتوماتیک که هفته گذشته  وارد مرز یک میلیارد تومان شده است، امروز با همان قیمت یک میلیارد تومان خرید و فروش می‌شود.

اطلس GL که به‌تازگی راهی بازار شده امروز با قیمت 574 میلیون تومان به بازار عرضه می‌شود.

کوییک S رقیب رانا و ساینا در بازار داخلی به شمار می‌رود که به مبلغ 485 میلیون تومان ارزش‌گذاری شد.

شاهین اتوماتیک G که یک ماه پیش مرز یک میلیارد تومانی را رد کرده بود، امروز به قیمت 959 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودرو

قیمت خودروهای مونتاژی

ام وی ام X33 کراس در بازار داخلی ایران با خودرویی مانند بک X3 رقابت دارد. این کراس‌اوور کامپکت مونتاژی هم‌اکنون به قیمت یک میلیارد و 330 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

فیدلیتی (5 نفره) که اخیراً از سوی کارخانه به بازار عرضه نمی‌شود در حدود دو میلیارد و 120 میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

لاماری ایما مدل 1404 به ارزش دو میلیارد و 150 میلیون تومان  معامله می‌شود.

تیگو7 پرمیوم یک کراس‌اوور اقتصادی و نیمه‌لوکس کامپکت است و با خودروهایی مانند فیدلیتی پرایم، دیگنیتی پرایم، و چری تیگو 8 پرو رقابت دارد. خودرو مذکور امروز به قیمت دو میلیارد و 400 میلیون تومان به بازار عرضه می‎‌شود.

قیمت خودرو

قیمت خودرو

برای مطالعه بیشتر، گزارش‌های قیمت خودرو را در تجارت‌نیوز دنبال کنید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی