به گزارش تجارتنیوز، صبح روز شنبه اولین قیمت معاملاتی دلار در بازار آزاد ۲۴ هزار و ۳۳۰تومان گزارش شد. در ساعات پایانی معاملات روز گذشته کاری نیز نرخ این ارز ۲۴ هزار و ۳۰۰ تومان بود.
صرافی ملی هم قیمت دلار را با ۱۹۸تومان افزایش نسبت به آخرین نرخ روز قبل، ۲۳ هزار و ۸۲۵ تومان برای فروش و ۲۳ هزار و ۳۵۴تومان برای خرید اعلام کرد.
نخستین معاملات دلار در بازار متشکل ارزی با حدود ۵۷۵ تومان افزایش نسبت به آخرین قیمت روز کاری گذشته، به ۲۴ هزار و ۵۰تومان رسید.
نرخ اسکناس آمریکایی در سامانه سنا که پایان معاملات روز پنجشنبه ۲۳ هزار و ۷۰۹ تومان بود، صبح امروز نیز ۲۴ هزار و ۲۹۰ تومان اعلام شد.
همچنین آخرین نرخ اعلام شده برای معاملات در سامانه نیما، براساس معاملات هفته گذشته، تاکنون ۲۰ هزار و ۷۰۴ تومان برای فروش و ۲۰ هزار و ۵۱۷ تومان برای خرید اعلام شده است.
اخبار تون در لحظه درست نیست. باید سعی کنید رسانه صادق تری باشید.
خخخخخ منتظر بهترین ها باشیم خخخ…
نمی دونم چرا خندم گرفت باید گریست.
همان جمعه صبحی که اقای روحانی بلند شد و گفت من هم امروز صبح متوجه شدم به فهم احاد عموم ملت توهین کرد …!!!!!!!!!1و همان روزی که دانسته و یا نادانسته مردم را به بورس فراخواند اخرین امید بازماندگان از تورم را نابود کرد ……….!!!!!!!!!!!!
و قفلی بزرگ بر زندگی 35 میلیون ایرانی زد …!!!!!!!!!
میریم که داشته باشیم دلار 50 هزار تومنی رو
انتقام سخت از مردم