موضوعات داغ: # آمریکا # برنج # ترامپ # قیمت سکه # قیمت طلا # پیش بینی بازارها # بازار سهام # بورس کالای ایران

مجوز مایکروسافت برای صادرات تراشه به امارات

مجوز مایکروسافت برای صادرات تراشه به امارات
مایکروسافت قصد دارد بیش از ۱۵ میلیارد دلار طی مدت هفت سال در امارات متحده عربی سرمایه‌گذاری کند و از دولت ترامپ برای صادرات تراشه‌های پیشرفته به این کشور، مجوز گرفت.

به گزارش تجارت نیوز، برد اسمیت، نایب رئیس هیات مدیره و رئیس مایکروسافت، روز دوشنبه در مصاحبه‌ای به رویترز گفت: بزرگترین سهم این سرمایه‌گذاری، چه با نگاه به گذشته و چه با نگاه به آینده، گسترش مراکز داده هوش مصنوعی در سراسر امارات عربی متحده است. و از دیدگاه ما، این سرمایه‌گذاری برای تامین تقاضا در اینجا برای استفاده از هوش مصنوعی بسیار مهم است.

اسمیت در حاشیه کنفرانس انرژی آدی‌پک (ADIPEC) در ابوظبی گفت: مایکروسافت، سال گذشته، مجوزهای صادراتی برای این کار را از دولت آمریکا دریافت کرده و مجوزهای جدیدی را برای امسال دریافت کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، امارات عربی متحده میلیاردها دلار برای تبدیل شدن به یک قطب جهانی هوش مصنوعی هزینه کرده و به دنبال استفاده از روابط قوی خود با واشنگتن برای دسترسی به فناوری آمریکا، مانند برخی از پیشرفته‌ترین تراشه‌های جهان است.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی