موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها
دیروز

مصرف برق در ساعات پیک به بالای ۵۵ هزار مگاوات بازگشت

11 8

تداوم موج گرما در کشور موجب شد مصرف برق در ساعات اوج دیروز دوباره از رقم ۵۵ هزار مگاوات عبور کند و نسبت به روز جمعه بیش از ۴ هزار مگاوات افزایش یابد.

بر اساس گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران، مصرف برق در ساعات اوج، در اولین روز هفته، شنبه (۲۳ تیرماه) به میزان ۵۵ هزار و ۷۱۳ مگاوات ثبت شد که در سال گذشته در همین زمان ۴۴ هزار و ۶۰ مگاوات بود.

به گزارش تجارت‌نیوز،میزان مبادلات برق نیز در روز شنبه برابر با ۲۵۳ مگاوات بود که سهم صادرات از این میزان ۴۲ مگاوات و واردات برق نیز ۲۱۱ مگاوات اعلام شده است.

همچنین میزان مصرف برق صنایع دیروز سه هزار و ۷۴۰ مگاوات بود که در مقایسه با روز جمعه که میزان آن چهار هزار و ۳۴۳ مگاوات ثبت شده بود، مصرف برق این بخش قدری کاهش داشته است.

باتوجه به گرمتر شدن هوا در کشور و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش و تداوم هوای گرم در هفته جاری، ضروری است که مشترکان در مصرف برق بخش خانگی حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند و در ساعات پیک از به‌کارگیری لوازم برقی پرمصرف اجتناب کنند.

 

منبع:وزارت نیرو

نظرات