خبر مهم:

کد مطلب: ۵۰۴۲۴۸

کلانتری:

مردم یا قطعی برق را بپذیرند یا ناچاریم مازوت سوخته شود

مردم یا قطعی برق را بپذیرند یا ناچاریم مازوت سوخته شود

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: ملت یا باید نبود برق را بپذیرند یا اینکه ناچاریم برای مدت کوتاهی مازوت سوخته شود، یا مردم باید رعایت کنند گاز کمتری مصرف شود یا اینکه مازوت سوخته شود چون اگر گاز همچنان بی رویه استفاده شود مصرف مازوت اجتناب ناپذیر است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، امروز دوشنبه گفت: با سرد شدن هوا مصرف گاز در میان خانواده‌ها افزایش یافته که این مساله موجب شده تا گاز مورد نیاز صنایع و نیروگاه‌ها به عنوان سوخت کم شود.

وی اظهار کرد: از سوی دیگر صنایع و نیروگاه‌ها هم که نمی‌توانند بدون سوخت بمانند چون باید برق مورد نیاز کشور تولید شود بنابراین ناچارند که از مازوت به عنوان سوخت استفاده کنند.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه سازمان محیط زیست موافق سوخت مازوت نیست، گفت: برخی نیروگاه‌ها مشکل سوخت دارند بنابراین مجبورند برای تولید برق از مازوت استفاده کنند در غیر اینصورت مجبوریم قطعی برق را تحمل کنیم.

وی گفت: البته مصرف مازوت استثنا نیز دارد به طوری که ستاد ملی کرونا تصویب کرده که مازوت در کلانشهرهایی مانند تهران، کرج و اصفهان استفاده نشود اما شهرهای دیگر مجبورند که مازوت بسوزانند چون به علت مصرف بالای گاز، گاز کم داریم.

کلانتری تاکید کرد: ملت یا باید نبود برق را بپذیرند یا اینکه ناچاریم برای مدت کوتاهی مازوت سوخته شود، وزیر نفت هم اعلام کرد که به علت مصرف زیاد گاز توسط خانواده ها کمبود گاز وجود دارد بنابراین یا باید برق تولید نشود یا اگر بخواهد تولید شود بخشی باید با مازوت باشد.

وی با بیان اینکه چون اکنون گاز به اندازه کافی نیست پس جایگزین آن مازوت است، گفت: یا مردم باید رعایت کنند گاز کمتری مصرف شود یا اینکه مازوت سوخته شود چون اگر گاز همچنان بی رویه استفاده شود مصرف مازوت اجتناب ناپذیر است.

براساس این گزارش، بیژن زنگنه وزیر نفت روز گذشته(یکشنبه) در نشست مشترک وزرای نیرو، نفت و کشور گفت: مایل نیستیم مازوت مصرف شود اما چاره‌ای جز تحویل مازوت به نیروگاه‌ها نداریم، گازوئیل هم در حداکثر میزان ممکن تحویل می‌شود و بیشتر از این امکانش وجود ندارد.

وی تاکید کرد: یکی از علل افزایش مصرف گاز خانگی باز کردن پنجره‌ها با این تصور است که کرونا خارج می‌شود در صورتی که باید مردم هم دما را پایین بیاورند و هم از اتلاف انرژی خودداری کنند، مشکلاتی داریم و نمی‌توانیم همه استان‌ها را در بحث مصرف مازوت مستثنی کنیم.

وزیر نفت مصرف کنونی گاز کشور را روزانه بیش از ۸۲۵ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: از این میزان ۵۵۶ میلیون متر مکعب مصرف خانگی، عمومی و صنایع کوچک است. البته این مقدار نسبت به پارسال عدد بزرگی است و بیش از ۶٠ میلیون مترمکعب نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    آقای کلانتری اصلا قطع کنید گازو .غذا یه وعده .ماشین فعلا نخریم.بورس میاد بالا البته بلند مدت 10 ساله.گاز میخوایم چکار با دهن خودمونو گرم میکنیم بخار میدیم بیرون .شما به سلامت باشید .ما اصلا بوق.ما خف.ما سکوت

  • ناشناس

    واسه ساده ترین چیزایی که تو دنیا وجود داره منت میزارین،اقا همین ابو برقم قطع کن تو که جونمونو گرفتی

  • ناشناس

    شما که اعتراف می کنید گاز کم دارید و همه منابع کشور دچار کمبود و قحطی شده چطور رویتان می شود صحبت از افزایش جمعیت و تشویق خانواده ها به فرزندآوری بکنید؟

  • ناشناس

    ای مردم. چرا کاری میکیند که این مسئولین زحمت کش بخاطر شما اذیت بشن و نالان بمون؟؟ رعایت کنید دیگه. اروم باش مسئول

  • ناشناس

    ملت باید نیستی شما را به شما بفهماند

  • رضا

    در هیچ کجای دنیا نمی توانید کشوری را پیدا کنید که چنین
    بی در و پیکر کشور را اداره کنند که حتی از راه حل مشکلاتی
    که خودشان مقصر ان هستند عاجز مانده و هذیان می گویند!!

  • ناشناس

    جالبه نمی تونند برف رو تامین کنند . ولی میخواند واکسن بسازند .خخخ

  • بهلول

    حاجی به نظرت صادرات برق و گاز رو به کشوری که به تحریم ما رازیه کمتر کنیم بهتر نیست تا اینکه با جون مردم بازی کنیم !!!! واقعا چیه تو سرتون