موضوعات داغ: # نفت # برنج # فوتبال # برق # همدان # آمریکا # ایران # قیمت گوشت

نماینده مجلس: مجوز ایرانسل برای افزایش ۷۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت نیازمند بررسی است/ وزیر ارتباطات باید پاسخگو باشد

نماینده مجلس: مجوز ایرانسل برای افزایش ۷۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت نیازمند بررسی است/ وزیر ارتباطات باید پاسخگو باشد
عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید افزایش ۷۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل با این شرایط معقول نیست و اینکه با چه مجوزی صورت گرفته نیازمند بررسی است.

به گزارش تجارت نیوز، عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره افزایش ۷۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل گفت: این افزایش قیمت توسط ایرانسل هزینه بالایی برای مردم دارد و نمی‌دانم با چه مجوزی این کار را کردند، اما در مجموع ما این موضوع را در مجلس پیگیری می‌کنیم و به وزیر ارتباطات تذکر می‌دهیم که این موضوع را برای ما روشن کند.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس اظهار کرد: افزایش ۷۰ درصدی قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل نه منصفانه است و نه با این شرایط معقول است و اینکه با چه مجوزی صورت گرفته نیازمند بررسی است.

فیاضی بیان کرد: این شرکت که به‌طور مستقیم این کار را کرده ممکن است از این وضعیتی که الان در کشور وجود دارد و همه درگیر این قضایا هستند استفاده کرده ضمن اینکه الان در ایام تاسوعا و عاشورا و تعطیلات قبل از آن هستیم به همین دلیل شاید با توجه به این شرایط این کار را کرده لذا باید این قضیه بررسی شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی