موضوعات داغ: # ارز تک نرخی # سیاست ارزی # قیمت حبوبات # آینده اقتصاد ایران # اخبار برجام # مقتصاد # LM Arena # ماوریک

نیمکت‌نشین پرسپولیس به جام باشگاه‌های جهان می‌رود؟

باشگاه الوداد مراکش، قصد دارد ایوب العملود را در پایان قراردادش با پرسپولیس جذب کند تا با او در جام جهانی باشگاه‌ها به میدان برود.

به گزارش تجارت نیوز، ایوب العملود یکی از بازیکنانی بود که گاریدو، مربی پیشین سرخپوشان، به پرسپولیس آورد. این بازیکن مراکشی هر چند شروع بسیار خوبی با پرسپولیس داشت اما آسیب‌دیدگی‌های پیاپی از یک طرف و افت محسوس او از طرف دیگر باعث شده است تا به احتمال خیلی زیاد در تابستان از جمع سرخپوشان جدا شود.

قرارداد العملود با پرسپولیس یک‌ساله است و او تابستان پیش رو بازیکن آزاد خواهد شد.

سایت foot-africa با تیتر «جام جهانی باشگاه‌ها، الوداد به دنبال بازگرداندن ایوب العملود» نوشت: باشگاه الوداد قبل از حضور در جام جهانی باشگاه‌ها قصد دارد که خودش را تقویت کند. یکی از بازیکنانی که مسئولان باشگاه دوست دارند او را جذب کنند ایوب العملود است که در پرسپولیس ایران بازی می‌کند. قرارداد این بازیکن با پرسپولیس با پایان فصل جاری تمام می‌شود و او می‌تواند به الوداد برگردد. این بازیکن ۳۰ ساله ۱۸۹ بار پیراهن الوداد را به تن کرده و توانسته است ۱۵ گل برای این تیم به ثمر برساند و ۲۰ پاس گل هم بدهد.

الوداد در جام جهانی باشگاه‌ها با تیم‌های منچسترسیتی، یوونتوس و العین امارات همگروه است و به این ترتیب العملود می‌تواند به عنوان نخستین بازیکنی که پیراهن پرسپولیس را به تن کرده است در این رقابت بزرگ به میدان برود.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی