موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # صنایع بورس # استراتژی‌های بورس # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # افت شاخص بورس
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی:

ورود تیم توانبخشی به مدارس ضروری است

ورود تیم توانبخشی به مدارس ضروری است
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به شیوع شش درصدی اختلالات یادگیری در کودکان و تاکید بر ضرورت ورود تیم توانبخشی در مهدهای کودک و مدارس ابتدایی، گفت: دسترسی عادلانه به خدمات توانبخشی برای کودکانی که دچار اختلالات یادگیری، جسمی و حرکتی هستند از طریق پوشش بیمه‌ای ضروری است.

به گزارش تجارت نیوز، سید علی حسینی روز یکشنبه در یک نشست خبری که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، افزود: بسیاری از اختلالات یادگیری در دوره پیش دبستانی و مقاطع اول و دوم ابتدایی شناسایی می‌شوند و ورود تیم توانبخشی در این مدارس کمک فراوانی به تشخیص و درمان به موقع می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین می‌توانیم با آموزش به معلمان در تعامل با حوزه توانبخشی بیشترین کمک را برای کودکان دچار اختلالات یادگیری در کلاس درس داشته باشیم.

حسینی اظهار کرد: اختلالات یادگیری طیفی از مشکلات در کودکان است که در سال‌های اول بعد از تولد شناخته نمی‌شود و در زمان پیش دبستانی یا پایه‌های اول و دوم دبستان بروز می‌یابد که به انجام خدمات توانبخشی تخصصی نیاز است.

حسینی تصریح کرد: همچنین برخی از اختلالات مانند اتیسم یا فلج مغزی به وسیله گروه پزشکی متخصص شناسایی می‌شوند و با مداخلات بهنگام توانبخشی متشکل از گروههای پزشکی متخصصان اطفال با گرایش های تخصصی مغز و اعصاب روانپزشکی می توان به تشخیص و درمان دارویی کمک کرد.

به گفته وی، ارجاع به موقع و سریع به درمان و مداخله بهنگام توسط فیزیوتراپیست، کاردرمان، گفتار درمان، روانشناس، پرستار، مددکار اجتماعی و روانشناس باعث می شود تا کودکان سالم تری داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تصریح کرد: توانبخشی کودکان بسیار مهم است زیرا آینده سازان جامعه هستند و باید در فرایند رشد و تکاملی آنها مداخله کنیم.

حسینی افزود: در حوزه‌های تربیت تخصصی توانبخشی مشکلی نداریم و در بخش آموزش در منطقه سرآمد هستیم و باید از این نیروها در نظام سلامت بهینه استفاده شود.

وی با اشاره به ساختار جمعیتی کشور و افزایش سالمندی، گفت: کشور در حال پیر شدن است و نیاز به خدمات توانبخشی در سال‌های آینده گسترش می‌یابد.

استاد دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفت: با توجه به اینکه میزان مرگ و میر نوزادان در کشور کاهش یافته است، نوزادان نارس زیادی زودتر از موعد به دنیا می‌آیند و در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند که باید به بروز اختلالات در آنها توجه داشت.

فریده سلیمانی افزود: توانبخشی در کودکان امری بسیار مهم است و باید اختلالات یادگیری، حرکتی و جسمی از همان دوران کودکی تا هشت سالگی( هزار روز اول تولد) شناسایی و درمان شوند.

سلیمانی با اشاره به اینکه ایران در سطح ارائه خدمات توانبخشی وضعیت مطلوبی در منطقه دارد، اظهار کرد: جایگاه هوش مصنوعی در توانبخشی، سلول و ژن درمانی در اختلالات تکاملی کودکان، استفاده از سیستم‌های هوشمند در غربالگری اختلالات عصبی و رشدی دارای اهمیت زیادی است.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی