موضوعات داغ: # قیمت سکه # افزایش معاملات مسکن # عرضه خودرو در بورس کالا # ایران خودرو # قیمت خودرو # پیش بینی بازارها # واردات شمش طلا # افت شاخص بورس
سخنگوی کمیسیون اقتصادی:

وزارت اقتصاد نیازمند گزینه‌ای با نگاه نو و برنامه‌ریزی متفاوت است

وزارت اقتصاد نیازمند گزینه‌ای با نگاه نو و برنامه‌ریزی متفاوت است
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از سیاست‌های قبلی، بر لزوم حضور چهره‌ای نوآور در رأس وزارت اقتصاد تأکید کرد و گفت: گزینه پیشنهادی باید برای هر سناریوی توافق یا عدم توافق، راه‌حل‌های متفاوت و عملیاتی ارائه دهد.

به گزارش تجارت نیوز، فاطمه مقصودی، درباره معرفی علی‌مدنی ‌زاده به عنوان گزینه پیشنهادی وزیر اقتصاد و دارایی از سوی دولت به مجلس گفـت: به نظر من آقای مدنی‌زاده یک انسان تحصیل‌کرده است و در زمینه علم اقتصاد دانش کافی دارد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد و دارایی چنانچه بتواند با یک تیم بسیار قوی کار خود را شروع کند و برنامه‌های نو و خلاقانه‌ای داشته باشد؛ برای شرایطی که توافق صورت گیرد یا نگیرد راهکارهای متفاوت و برنامه‌ریزی شده داشته باشد می‌تواند به چالش‌ها ورود و آن‌ها رفع کند.

وی با بیان اینکه آقای مدنی‌زاده باید بیاید و برنامه‌های خود را برای نمایندگان عنوان کند، یادآور شد: البته ما در یک جلسه‌ای که با ایشان داشتیم صحبت کردیم و مواردی را هم سوال کردیم، به نظرم ایشان فردی عالم و تحصیل‌کرده در حوزه اقتصاد هستند و راهکارهای خوبی هم دارند. ان‌شاءالله باید به مجلس و کمیسیون‌ها بیایند و به سوالات نمایندگان پاسخ دهند و برنامه‌ای برای برون‌رفت از مشکلات داشته باشند.

مقصودی در پاسخ به اینکه باتوجه به شرایط کشور چالش‌های اصلی پیش روی وزیر اقتصاد چه خواهد بود‌، گفت: معیشت و وضعیت تورمی که در کشور داریم یکی از مطالبات اصلی مردم و نمایندگان است. از سوی دیگر ناترازی بانک‌ها، تاثیرات اتفاقات منطقه همه این‌ها در وضعیت اقتصاد کشور مهم است. این مسائل وجود دارد و باید گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد و دارایی راهکارهایی برای برون رفت داشته باشد.

وی تاکید کرد: سیاست‌های قبلی شکست خورده‌اند و به نظر من آقای مدنی‌زاده باید با نوآوری و خلاقیت جدید وارد میدان شوند.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی