موضوعات داغ: # نمایشگاه کتاب # هند # پاکستان # ترامپ # بازارخودرو # قیمت خودرو # ایران و آمریکا # بازدهی بازارها

وزیر ارتباطات: خاموشی سایت‌های ارتباطی با باتری قابل پیشگیری نیست

ستار+هاشمی+ رفع فیلتر
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باتری سایت‌های ارتباطی در همه جای جهان کارکرد محافظتی از تجهیزات را دارند و نمی‌توانیم روی آن‌ها برای جبران ناترازی‌ها و پیشگیری از قطع شدن فعالیت سایت‌های ارتباطی در زمان خاموشی‌ها حساب کنیم.

به گزارش تجارت نیوز، سید ستار هاشمی امروز -پنجشنبه- در حاشیه جلسه شورای اداری مازندران در ساری به خبرنگاران گفت: خاموشی‌های ناشی از قطعی برق که آسیب زیادی هم به زیرساخت‌های ارتباطی وارد می‌کند، با باتری‌های موجود در این سایت‌ها قابل پیشگیری و جبران نیست.

وی افزود: در همه جای جهان باتری‌های سایت‌های ارتباطی فقط برای محافظت از تجهیزات ارتباطی استفاده می‌شوند و قرار نیست ناترازی انرژی را جبران کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: این باتری‌ها به طور میانگین می‌توانند ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تجهیزات را حفظ کنند و کارکردشان این است که اگر جریان برق وصل نشد تجهیزات را آرام خاموش کنند تا به تجهیزات در اثر قطعی ناگهانی برق آسیب وارد نشود. با این حساب این باتری‌ها نمی‌توانند به رفع مشکل ناترازی‌ها کمک کنند و سایت‌های ارتباطی را در زمان خاموشی‌ها روشن نگه دارند تا پوشش آنتن و اینترنت همراه برقرار بماند.

هاشمی با بیان این‌که اپراتورهای تلفن همراه ما از این خاموشی‌ها بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال آسیب دیدند، تصریح کرد: متضرر اصلی در حوزه خاموشی‌ها خود خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات است. تلاش می‌کنیم بحث ناترازی‌ها در کشور به کمترین میزان ممکن برسد.

وی در بخشی از اظهارات خود به ضرورت اجرای طرح جی‌نف در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح یکی از طرح‌های بسیار مهم ارتباطی و زیرساختی کشور است که اجرای آن مورد تاکید رئیس‌جمهور قرار دارد. همان اندازه که داشتن کد ملی اهمیت دارد، این طرح نیز برای معین کردن کد پستی به منظور تعیین هویت املاک به ویژه در استانی مانند مازندران بسیار مهم است.

وزیر ارتباطات با اشاره به ناترازی‌های انرژی در کشور گفت: مدیریت مصرف یعنی از هدررفت منابع جلوگیری کنیم و اگر در ارائه خدمتی مانند گاز هدررفتی وجود دارد جلوی آن را بگیریم. وقتی طرح هویت‌بخشی به زمین اجرا نشده باشد و کد پستی به صورت استاندارد مورد استفاده نباشد، در پایش مسائل مختلفی مانند مصرف انرژی با چالش مواجه هستیم. به همین دلیل کد پستی مانند کد ملی پراهمیت است.

هاشمی تصریح کرد: اجرای طرح جی‌نف آثار و برکات بسیار زیادی دارد و ما این آمادگی را داریم که تمام منابع را برای استان‌های مختلف به ویژه مازندران به کار بگیریم تا مازندران به عنوان استانی پیشرو در به نتیجه رسیدن این طرح ملی معرفی شود و الگویی برای سایر استان‌های کشور باشد.

وزیر ارتباطات درباره سفرش به مازندران نیز اظهار کرد: در این سفر به مازندران تلاش شد که به صورت میدانی مشکلات زیرساختی مازندران در حوزه ارتباطات بررسی شود. به همین دلیل استان را به چهار منطقه تقسیم کردیم و معاونان و مدیران وزارتخانه مامور شدند تا در هر منطقه با فرمانداران و مدیران مرتبط نشست های پیگیری چالش های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را انجام دهند.

هاشمی افزود: در این سفر بیش از ۹۸ پروژه ارتباطی در مازندران به ثمر نشست و تقدیم مردم عزیز مازندران شد. امیدواریم توفیق داشته باشیم تا به بتوانیم به مردم عزیز این استان به صورت ویژه خدمت رسانی کنیم. زیرا مازندران استانی برای همه ملت ایران است.

وی افزود: سیال و پویا بودن جمعیت در مازندران یکی از ویژگی‌های این استان است. در این زمینه به معاون مربوطه ماموریت می‌دهم که طرح جدیدی برای مازندران پیش‌بینی کنند تا مسائل پیش روی این استان در حوزه ارتباطات و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات پایش شود.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از جمعیت ۳.۵ میلیونی این استان می‌کنیم اما شاهد حضور بیش از ۱۵ میلیون گردشگر در این استان هستیم یعنی مازندران میزبان همه ملت ایران است. این نکته مسوولیت ما را برای خدمت‌رسانی به مازندران سنگین‌تر می‌کند. با توجه به ارائه خدمات ملی در مازندران حتما برای افزایش اعتبارات این استان توجه جدی خواهیم داشت.

تلاش برای توسعه فیبر نوری

وی با بیان این‌که توسعه فیبر نوری به عنوان یک پروژه ملی در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد، افزود: امروز در کشور شاهد توسعه ارتباطات سیار هستیم، اما به موازات آن توسعه ارتباطات ثابت را شاهد نیستیم و یک عقب ماندگی در کشور دیده می‌شود. بر همین اساس توسعه فیبر نوری یکی از طرح‌های اولویت‌دار ما است که امروز در مناطقی از مازندران شاهد بهره‌برداری از طرح فیبر نوری بودیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در بحث توسعه ارتباطات و گسترش فیبر نوری، منابع محدود و موانع زیاد است. امکان جذب منابع در صورتی میسر است که موانع از پیش پای همکاران ما در بخش اجرا برداشته شود. اگر در بحث حفاری‌ها و نصب تجهیزات با موانع کمتری مواجه باشیم، بدیهی است که مردم سریع‌تر از عواید فیبر نوری بهره‌مند می‌شوند. امیدواریم با تدبیر استاندار مازندران این موانع در این استان زودتر برداشته شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شد همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار را با کیفیت پایدار و بالا پوشش دهیم. بسیاری از امور روزمره مردم امروز بر بستر زیرساخت‌های ارتباطی شکل می‌گیرد و این ارتباطات باید پایدار باشد تا چالش ایجاد نکند. در این سفر به مازندران تلاش شده که با این نگاه روستاهای مازندران را پایش کنیم. البته این که بخواهیم همه روستاها را هم‌زمان پوشش دهیم امکان‌پذیر نیست. اما می‌توانیم در کنار هم کار را با برنامه‌ریزی مشخص پیش ببریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور بهره‌برداری از چند طرح زیرساختی حوزه ارتباطات و دیدار با فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان به مازندران سفر کرد.

پیش از سفر هاشمی به مازندران، تعدادی از معاونان وزیر به نمایندگی از وزیر ارتباطات به شهرهای مختلف این استان سفر کردند تا مشکلات و چالش‌های ارتباطی شهرستان‌ها را بررسی کنند.

دیدار با استاندار مازندران، حضور در جلسه شورای اداری استان، بهره‌برداری همزمان از چند طرح زیرساختی حوزه ارتباطات استان، دیدار با فعالان و نخبگان فناوری و اطلاعات استان و بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی مازندران از جمله برنامه‌های سفر یک روزه سید ستار هاشمی به مازندران است.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی