موضوعات داغ: # قیمت دلار # قیمت سکه # حمله اسرائیل # غزه # قیمت طلا # خاورمیانه # اسرائیل # قیمت مصالح

وزیر انرژی آمریکا: تحریم نفت روسیه کاملا محتمل است

قیمت نفت
کریس رایت وزیر انرژی آمریکا در اظهاراتی با اشاره به نزدیک شدن ضرب‌الاجل تعیین شده برای موافقت روسیه با امضای توافق صلح در اوکراین، تاکید کرد که در صورت عدم امضای قرارداد صلح توسط مسکو تا اوایل سپتامبر، تحریم نفت روسیه یک احتمال بسیار واقعی خواهد بود.

به گزارش تجارت نیوز، رایت به اظهارات پیشین دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اشاره کرد که خواستار پایان جنگ روسیه در اوکراین شده بود و گفت: در صورت عدم پایبندی روسیه به این خواسته، واشنگتن علاوه بر اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی بر خریداران نفت روسیه، تحریم‌های دیگری نیز علیه مسکو اعمال خواهد کرد که فشار قابل توجهی بر این کشور وارد می‌کند.

وزیر انرژی آمریکا همچنین با تاکید بر جایگاه ایالات متحده به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت و گاز در جهان، خاطرنشان کرد: این موقعیت به آمریکا امکان انجام اقداماتی را می‌دهد که پیش از این غیرقابل تصور بود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پیشتر در کنار مارک روته دبیرکل ناتو در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، سخنان خود را با تهدید به اعمال «تعرفه‌های شدید» علیه روسیه آغاز کرده بود.

رئیس جمهور آمریکا افزود: هرگز از روسیه راضی نیستم و احساس بدی نسبت به آنها دارم. امیدوارم مجبور به اعمال تعرفه‌های بیشتر نشویم.

ترامپ در عین حال تهدید کرد: «ما از آنها بسیار بسیار ناراضی هستیم و اگر ظرف ۵۰ روز به توافق نرسیم، تعرفه‌های بسیار شدیدی اعمال خواهیم کرد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود که که چنین عوارضی می‌تواند شامل ۱۰۰ درصد تعرفه باشد. هنوز مشخص نیست که چه محصولاتی ممکن است هدف قرار گیرند.

ترامپ تصریح کرد: «تعرفه‌ها حدود ۱۰۰ درصد است. می‌دانید این به چه معناست اما امروز قرار است در مورد چیز دیگری صحبت کنیم» و او در ادامه در مورد سلاح‌های اوکراین صحبت کرد.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی