به گزارش تجارتنیوز، بورس امروز کاهش هزار و ۴۹۶ واحدی را تجربه کرد و در نهایت به سطح یک میلیون و ۵۵۵ هزار واحد رسید.
افت شاخص کل هموزن بورس
بر اساس دادههای شرکت بورس و اوراق بهادار، امروز شاخص کل هموزن ۰٫۳ درصد افت داشت و به محدوده ۴۳۱ هزار و ۲۷۹ واحدی رسید.
معاملهگران در این روز ۴۸۵ هزار و ۸۲۲ معامله به ارزش ۴۲ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان انجام دادند.
امروز نمادهای فولاد، فخاس، فخور، فملی، افق، خاهن، غزر و شتران بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. همچنین نمادهای رمپنا، حکشتی، فارس، شپنا و وخارزم بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس گذاشتند.
شاخص فرابورس رشد کرد
در روز سهشنبه شاخص فرابورس با افزایش ۷ واحدی به محدوده ۲۱ هزار و ۳۲۱ واحد رسید. تعداد معاملات انجام شده در فرابورس نیز ۳۲۷ هزار ۱۶۸ معامله بود.
امروز نمادهای وسپهر، ددانا، وهور، دماوند، فزر، بگیلان و بجهرم بیشترین تاثیر مثبت و نمادهای غصینو، سمگا، هرمز و وملل نیز بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس گذاشتند.
نمادهای ددانا، کرمان، وسپهر، مدیریت، تلیسه، حگهر و سمگا نیز لقب نمادهای پرتراکنش فرابورس را گرفتند.
آخرین قیمت ۱۰۱ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آنها افزایش یافت و ۱۲۴ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بودهاند.
ارزش کل معاملات خرد بازار سرمایه نیز در مجموع به حدود پنج هزار و ۲ میلیارد تومان رسید.
در بازار امروز حقیقیها تقریبا ۴۹۳ میلیارد تومان از بورس خارج کردند. نمادهای رمپنا و بمپنا بیشترین ورود پول را از سوی سهامداران و شبندر و خگستر با بیشترین حمایت حقوقی همراه بودند.
روز گذشته شاخص کل بورس با افت ۲۵ هزار و ۱۰ واحدی به سطح یک میلیون و ۹۸۵ هزار واحدی رسید.
آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
دو سال قبل صاحب خانه بودم الان بعد از دو سال سرمایه گذاری در بورس مستاجر همان خانه شدم، خداوند عاملان و ناظران نابودی سرمایه مردم در بورس را نابود کند.
میلیارد میریزن خرید میکنن ۴ روز اعتماد همه رو جلب میکنن ۲۰ درصد سود ناناز میگیرن و زیر سهم رو خالی میکنن و اونوقت خدا نگهدار ،، باید دامنه کلا حذف بشه ،نوسان گیری نباشه و…
تا اخر خرداد شاخص 1700 رو رد میکنه
دریافتی ماهانه شورای روستا ۵۰ میلیون
کارمند بانک ۲۰ میلیون
کارمندشهرداری ۳۰ میلیون
معلم ۱۰ تا ۱۸ میلیون
کارمند بیمارستان ۱۰ تا ۱۵ میلیون
شهردار ۸۰ میلیون
کارمند بیمه ۱۸ تا ۲۰ میلیون
نماینده مجلس ۵۰۰ میلیون
همین حقوق هارو میدن که تورم سر به فلک کشیده
نمک حروما چرا بعد از سه سال باید ۶۰ درصد پولمون بره
بورس دستوری ودیکته شده ودخالتهای دولت در آن باعث فساد ورانتخواری در بازار سرمایه وبورس شده تا جایی که فساد اداری جای جای همه جامعه واقتصاد وضیق معیشت مردم را فرا گرفته ,
حجم معاملات اومده پایین و دوباره بورس داره میره به سمت نزول
بلاتکلیفه بدجور
بورس نوسانی شد الان یعنی چی؟؟ مگه بورس نوسانی نبود؟
این همه فروش مردم یعنی چی؟ خروج پول حقیقی یعنی اینکه مردم دارن در سود میفروشن. پس نیازی نبود شاخص برسه به ۲ میلیون و مردم الان هم در سود هستن که این فروش آبشاری دارن