خبر مهم:

کد مطلب: ۷۷۶۱۴۱

جاماندگان سهام عدالت امسال سهامدار می‌شوند/ اولویت پرداخت با چه کسانی است؟

جاماندگان سهام عدالت امسال سهامدار می‌شوند/ اولویت پرداخت با چه کسانی است؟

مدت‌هاست که جاماندگان سهام عدالت در انتظار دریافت این سهام هستند. حالا وزیر امور اقتصادی و دارایی از تعیین تکلیف سهام عدالت جاماندگان خبر داد.

به گزارش تجارت‌نیوز ،‌ به نقل از ایسنا،‌ احسان خاندوزی اعلام کرد که «با مصوبه امروز شورای‌عالی اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، هموطنان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که فاقد سهام عدالت بودند (حدود ۳.۵ میلیون نفر) در روزهای آتی مالک سهام عدالت خواهند شد."

به گفته خاندوزی قرار است ۳.۵ میلیون نفر سهام از جاماندگان سهام عدالت بگیرند و آنگونه که وی وعده داده این سهام در روزهای آتی پرداخت می‌شود. خاندوزی البته زمان دقیق پرداخت سهام عدالت به این گروه را مشخص نکرده و تنها به ذکر واگذاری سهام در روزهای آتی بسنده کرده است.

اولویت واریز سهام عدالت با چه کسانی است

بر اساس این گزارش، طبق تصویب نامه هیات وزیران، افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی،‌ سازمان بهزیستی کل کشور و سه دهک او ایثارگران در اولویت پرداخت سهام عدالت هستند.

سازمان خصوصی سازی مکلف است در مرحله اول از محل باقی‌مانده سهام متعلق به دولت در بنگاه‌های قابل واگذاری (از سهام بانک تجارت، بانک صادرات، بانک ملت، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس ) نسبت به واگذاری مستقیم سهام به این افراد اقدام کند.

پیش از این اعلام شده بود مبلغ سهام مورد واگذاری به هر یک از مشمولین معادل حداکثر ۱۰ میلیون تومان با اعمال ۵۰ درصد تخفیف به صورت اقساط سالانه و به مدت ۱۰ سال است.

زمان آزادسازی سهام عدالت

همچنین رییس سازمان بورس و اوراق بهادار آخرین وضعیت آزادسازی سهام عدالت را تشریح کرد. به گفته محید عشقی هنوز درمورد سهام عدالت تصمیم‌گیری نهایی نشده است. باید مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی برگزار شود. امکان برگزاری این مجامع با حضور یک تا دو درصد سهام‌داران وجود ندارد، زیرا مجمع رسمیت نخواهد یافت.

وی ادامه داد: هرکدام از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مقیاس بزرگ و ارزش بازار زیادی دارند. باید یک فرمولی وجود داشته باشد که میزان مشارکت مردم در مجامع شرکت‌ها افزایش پیدا کند. بعد از برگزاری مجامع هیات مدیره‌ها باید تعیین تکلیف شوند و تغییر کنند. حل این معضل زمان برده است و اگر برطرف شود بعد از برگزاری مجامع نمادها بازگشایی خواهند شد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: در این راستا هم سازوکاری درحال بررسی است که طبق آن مشمول سهام عدالت قادر باشد نمایندگی حضور در مجمع را به شخص دیگری از جمله شخص حقیقی یا حقوقی بدهد.

عشقی با بیان اینکه منظور از آزادسازی سهام عدالت این است که سهام دیگر دست دولت نیست، عنوان کرد: اقساط سهام عدالت به صورت کامل به دولت پرداخت شده است. این سهام در وثیقه کسی نیست اما امکان فروش آن وجود ندارد. اگر امکان فروش سهام عدالت را برای همه فراهم کنیم با توجه به تعدد سهام‌داران و ریز بودن سهم‌ها روی ۳۵ شرکت بورسی سهام عدالت فشار فروش سنگینی وارد خواهد شد.

وی تاکید کرد: درحالی که فلسفه سهام عدالت فروش نیست بلکه استفاده بلندمدت از منافع این سهام است. منافع مالکیت و مدیریت سهم دست مردم است. سهام‌داران مستقیم می‌توانند شخصا در مجامع شرکت کنند. در واقع همه منافع سهامداری را دارند فقط نمی‌توانند سهام خود را بفروشند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    سلام من سه تا بچه ی کوچیک دارم هیچ کدومشون سهام عدالت ندارند.دولتی که همش ملت و ب فرزند آوری تاکید می‌کنه.پس تکلیف این بچه ها چی میشن؟؟

  • ناشناس

    سه دهک اول جامعه چی؟
    لطفا پیگیری کنید

  • ناشناس

    فروش.سهم.عدالت

  • منصور

    با سلام چرا سازمان تامین اجتماعی نسبت به سهادار کردن افراد زیر مجموع اقدام نمیکند از جمله کارگران و رانندگان که از مشاغل سخت نیز هستن

  • ناشناس

    سلام شما فکر راننده های تو جاده و باز نشتگان راننده هم باشین که هیچ کدوم سهام عدالت ندارن واکثر رانندها ماشین مال خودشون نیست اگر یک فکر به حال اینها بهشه ممنون می شم

  • یامهدی

    کی تورو خودا کی ولله من نه تو کمیتم نه کارم درسته سه روز بیکارم یکروز کار دارم یک کارگرم بدون بیمه بدون خونه چی شد سهام عدالت همش خبر خبر خبر بابا تاکی نمیدین بگین نمیدیم

  • ناشناس

    پس ما که نه کمیته امدادی و نه عضو بهزیستی هستیم و کار گر بیکار کی سهامدار میشیم ؟