موضوعات داغ: # خط فقر # سالمندان # فقر مطلق # آتش نشانی # ایران خودرو # جاده چالوس # قیمت کالاهای اساسی # بازار فرابورس

پزشکیان در دیدار با لاوروف چه گفت؟

رئیس جمهور در دیدار با وزیر امور خارجه روسیه بر اهمیت تداوم روند تعاملات سازنده منطقه‌ای دو کشور تاکید کرد.

به گزارش تجارت نیوز، مسعود پزشکیان در دیدار آقای «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه با رو به رشد توصیف کردن روابط فیمابین و تاکید بر ضرورت تسریع در روند اجرای توافقات به ویژه توافقنامه جامع راهبردی میان دو کشور اظهار داشت: ایران و روسیه ظرفیت‌های مناسبی برای تقویت همکاری‌ها با یکدیگر دارند و ما مصمم به تقویت تعاملات تهران و مسکو هستیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تداوم روند تعاملات سازنده منطقه‌ای دو کشور افزود: ایران و روسیه دیدگاه‌های نزدیکی در زمینه مسائل منطقه‌ای دارند و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی خود را در بستر تعاملات فیمابین و نیز از طریق سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی چون شانگهای، اتحادیه اوراسیا و بریکس دنبال می‌کنند.

وزیر امور خارجه روسیه نیز در این دیدار با ابلاغ سلام‌های گرم آقای پوتین به پزشکیان تصریح کرد: با سخنان جنابعالی موافقم و همه تلاش خود را برای تداوم و تسریع در روند رو به رشد همکاری‌ها و نیز اجرای توافقات فیمابین به خصوص توافقنامه جامع راهبردی دو کشور به کار خواهیم گرفت.

سرگئی لاوروف تکمیل روند پیوستن جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ظرفیتی جدید و موثر در تقویت روابط دو کشور به خصوص در زمینه اقتصادی و تجاری عنوان کرد و گفت: ایران و روسیه منافع مشترک زیادی در تداوم همکاری‌های موثر منطقه‌ای با یکدیگر دارند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی