موضوعات داغ: # ایران و آمریکا # مذاکرات # چین # قطعی برق # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # پیش بینی بازارها # ارزش دلاری بورس # ترامپ

پیش‌بینی افزایش ۱۰ درصدی مسافران هوایی

تجارت نیوز
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به اهمیت ارائه خدمات مطلوب هوایی به هموطنان در تعطیلات نوروزی اشاره کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تعداد مسافران هوایی در تعطیلات نوروزی 97 نسبت به سال 96 بین 9 تا 10 درصد افزایش یابد.

«علی عابدزاده» افزود: بر اساس آمارها، نوروز 96 نزدیک به چهار میلیون نفر در مسیرهای داخلی و خارجی جابه‌جا شدند.

به گزارش تجارت‌نیوز، معاون وزیر راه و شهرسازی درباره اقدامات انجام شده برای خدمات رسانی بهتر به مسافران نیز گفت: برای افزایش رضایت مندی هموطنان در تعیلات نوروزی همه شرکت‌های هوایی ملزمند نمایندگان خود را در فرودگاه‌های کشور مستقر کنند تا در صورت نیاز پاسخگوی مسافران باشند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: سازمان هواپیمایی کشوری همچنان بر انجام پروازهای ایمن و مطلوب نظارت دارد و همه شرکت‌های هوایی نیز در تلاشند در این روزها خدمات مناسبی را به مسافران ارادئه دهند.

وزارت راه و شهرسازی برای سفرهای نوروزی 97 از 25 اسفندماه تا 17 فروردین ماه، همه دست اندرکاران حمل‌ونقل هوایی، دریایی، جاده‌ای و ریلی را ملزم کرده تا در این روزها همه تلاش کنند خدمات رسانی کامل به مسافران نوروزی صورت گیرد.

 

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی