به گزارش تجارتنیوز، بورس امروز در اولین روز کاری هفته پس تعطیلات با افت ۱٫۸ درصدی شاخص کل و ۲٫۲ درصدی شاخص هموزن همراه بود.
بیشترین تزریق پول حقوقی به بازار سرمایه در سه گروه محصولات شیمیایی، فلزات اساسی و خودرو و ساخت قطعات انجام شد. در حالی که سهامداران حقیقی، خریدار سهم در گروههای عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم و اطلاعات و ارتباطات بودند.
در اولین روز معاملاتی هفته نمادهای بفجر، مبین و آسیاتک بیشترین خالص خرید حقیقیها را داشتند. از سوی دیگر نمادهای وبملت، فملی و شپنا بیشترین خالص خرید حقوقیها را ثبت کردند.
نرخ بهره بانکی از ۲۰٫۵۹ امروز به محدوده ۲۰٫۵۵ رسید که خبر از کاهش جرئی نرخ بهره بین بانکی میدهد. برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که نرخ بهره بانکی میتواند بورس را نزولی کند و در مقابل برخی میگویند این نرخ تاثیری روی بورس ندارد.
بورس رشد میکند؟
ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارتنیوز میگوید: برخلاف شایعات موجود امروز نرخ بهره کاهش یافت. بورس امروز برخلاف روز قبل خود (آخرین روزکاری هفته اخیر) حرکت کرد و فردا نیز روند عکس امروز است و انتظار مثبت شدن بازار را برای این روز داریم.
وی توضیح میدهد: به علت اظهارنظر نادرست یکی از کارمندان سازمان خصوصی در رابطه با قیمت بلوک خودروسازان، معاملات بورس توسط خودروییها به چالش کشیده شد اما با انتشار قیمت بلوک خودرو و خساپا وضعیت بهتر میشود.
رئیسی میافزاید: از سوی دیگر امروز شایعهای مبنی بر افزایش نرخ بهره مطرح شد. همچنین نشست شورای حکام نیز التهابی در بورس به وجود آورد که منفیهای بازار ناشی از هیجان بیشتر شد.
این کارشناس بازار سرمایه در نهایت تاکید میکند: از لحاظ تکنیکال در موج چهار اصلاحی هستیم و این موج میتواند حوالی محدوده یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی به پایان برسد و پس از آن موج پنج صعودی شکل بگیرد.
آخرین اخبار مربوط به بازار سرمایه در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
چرا یه نفر با یه اظهار نظر میلیون ها نفر رو وارد ضرر می کنه ؟ آیا این کارا عمدی نیست ؟ چرا هیچ پیگیری برای کارهای این افراد که با یه اظهار نظر پول رو از جیب یکی به جیب دیگری میریزن ( با شناختی که از بورس ایران دارم به احتمال زیاد عامدانه ) صورت نمی گیره ؟
گرانی ها در کشور بیداد می کند و جالب در بورس سرمایه سهامداران ذوب و اب شده است این کار باعث شده مردم به سوی کالاها خودرو و ملک و…..روی بیاورند سهامدار سهم مخابرات و بزاگرس و ….را ۳۲۵۰ تومان خریداری کرده ۳ سال پیش و بعد از ۳ منفی بازار بجای رشد قیمت سهام قیمتسهم را روی ۴۰۰ تا ۷۰۰ تومان قرار دادند این درد و کم توجه ای به حقوق سهامدار است
نزدیک ۳ سال پیش ۱۰۰ میلیون تومان اوردم و در بورس سهام ذوب اهن را با قیمت ۱۲۵۰ تومان خریدم ان زمان با این پول می توانستم ۲ دستگاه خودرو دنا و یا یک واحد مسکن در فاز ۱۱ پردیس بخرم حالا با گذشت زمان ارزش سرمایه بنده شده ۲۳ میلیون تومان و ارزش خودرو دنا بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هر دستگاه رشد کرده است و قیمت اپارتمان در پردیس هم بیش از ۱۴ برابر شده است در فاز ۱۱ ان واقعا با سرمایه ما چکار کردن
خدایا سرمایه با ارزش سهامداران را در طی ۳ سال بی ارزش کردن
بورس زندگی خانواده ها را با هم پاره کرده است جدایی ها و طلاق و…..حاصل تضییع حقوق سهامداران توسط بورس در طی ۳ سال اخیر است سرمایه انان بی ارزش شده است
نزدیک ۳ سال است بازار پی در پی منفی و سهامداران بشدت در ضرر و بی ارزش شدن سرمایه به علت رشد چندین برابری قیمت خودرو و ملک و مواد غذایی و لوازم منزل و….قرار گرفتند و سرمایه شان در بورس پوچ و صفر شده است
بورس شده کوره پول سوزی .چند بار گفتم و حالا هم تکرار میکنم .فقط فروش و الفرار از دست منفی ۶ دیگه ای
منفی امروز بورس عمدی بود خواستن فقط چند سهمو بز خری کنن فقط دستای پشت پرده امروز برملا شد به خدا قسم اگه تو ایران همه چیو مثل بورس میاوردن پایین عالی میشد
بسم الله. و اما ادامه داستان. جونم عرض کنه که آره بازار نوسانی بوده و خواهدم بود .میدونین تضاد منافع تو بورس یعنی چی یعنی همونطور که سود حقیقیا تو افزایش قیمت سهامه برا حقوقی ریزش وقتی خروج پول رخ بده سود داره. سهم زمانی اغاز به رشد قیمت میکنه که میزان پول حقیقیا که تو یه ماه اخیر وارد سهم شده به کمترین میزان برسه وحدودا هشتاد درصد پول ورود کرده تو یه ماه که ورود کرده با ضرر خروج کنه و رشدش ضرری برا حقوقیا نداشته باشه. تو حجم وسیعتر و تو اقتصاد کلی ایران هم همین تضاد منافع بین اقلیتی خاص و اکثریت مردم باعث میشه که دقیقا مثل حقوقیای بورس اون اقلیت خاص باشن که سود کنن و بالاجبار اکثریت میرن تو ضرر. هر ورود سرمایه ای تو بخش تولید چه داخلی چه خارجی مسلما ضربه زننده اس برا این قشر خاص چون نبض بازار و به طبعش نبض سیاست از دستشون خارج میشه. برا همین اگه گشایشی تو روابط خارجی با غرب نمیبینین علتش همین تضاد منافع این اشخاصه با ورود سرمایه خارجی به بدنه اقتصاد و تولید. اینا همون ۴ درصدیای جناب قالی بافن که از زبون ایشون نمی افتاد تو انتخابات ریاست جمهوری قبلی و حالا رفته از ذهنشون. این چهار درصدیا افرادی امنیتی اقتصادین که محاله تغییر کنن درون این سیستم. یا علی موفق و پایدار. در پناه حق
آخه چه صعودی.اگه یه روزم رشد کنه هزار واحد اگه رشد کنه اونوقت میاین میگین شاخص رشد داشت.