به گزارش تجارتنیوز، بورس تهران پس از گذشت سه هفته از آغاز بهمنماه، سرانجام شاهد ثبت کندل مثبت هفتگی بود.
شاخص کل بورس در آخرین روز معاملاتی این هفته به عدد یک میلیون و ۵۵۸ هزار واحد رسید و در مقایسه با هفته اخیر بازدهی ۰.۰۴ درصدی را ثبت کرد.
در سوی دیگر بازار، شاخص فرابورس نیز همسو با شاخص کل بورس تهران حرکت کرد و با رشد ۰.۱ درصدی به تراز ۲۰ هزار و ۲۷۹ واحدی رسید.
اما شاخص هموزن مسیری برخلاف این دو شاخص پیش گرفت و سرخپوش شد؛ شاخص هموزن با کاهش ۰.۴۸ درصدی در ارتفاع ۲۰ هزار و ۲۷۹ واحدی ایستاد.
تداوم خروج پول از بازار سرمایه
در هفتهای که گذشت تعارضات میان شورای رقابت و سازمان بورس در خصوص عرضه خودروهای دو خودروساز بزرگ، سبب شد اعتماد بازار تا حد زیادی خدشهدار شده و سرمایهگذاران ریسکگریز اقدام به خروج از بازار کنند.
این موضوع در کنار سایر ابهاماتی که بر فضای سرمایهگذاری این روزهای بازار سرمایه سایه افکنده، از قبیل تثبیت نرخ ارز نیمایی در محدوده 28 هزار و 500 تومان، موضوعات مربوط به جزئیات بودجه و سایر مولفههایی که میتواند ریسک سیستماتیک را در کشور افزایش دهد، باعث شد تا در هفته گذشته، با بازاری نوسانی مواجه باشیم که طی آن به صورت متوسط روزانه حدود 425 میلیارد تومان پول سهامداران حقیقی از بازار خارج شده است.
چالش جدید پیش روی بورس تهران
روز پنجشنبه بود که بانک مرکزی آمار نرخ بهره بین بانکی و حداقل نرخ توافق بازخرید یا ریپو را منتشر کرد. بر اساس این بهروزرسانی، نرخ بهره بین بانکی جهش یافت و سقف تاریخی خود در 21/78 درصد را ثبت کرد.
این اتفاق در حالی است که طی هفته گذشته، بانک مرکزی مجددا تزریق پول سنگینی به سیستم بانکی داشت. بانک مرکزی حدود 24 هزار میلیارد تومان اضافی در قالب قراردادهای بازخرید در اختیار بانکها قرار داد.
به این ترتیب مانده پولی که بانک مرکزی با نرخ 21 درصد به این شیوه در اختیار بانکها قرار داد به بیشترین مقدار خود از زمان آغاز رسید. همچنین بیش از 133 هزار میلیارد تومان پول به شکل ریپو در اختیار بانکها قرار گرفت.
تا قبل از اعلام نرخ بهره بین بانکی جدید در روز پنجشنبه، بهمنماه سومین ماه متوالی به شمار میرفت که بانک مرکزی سیاست انبساطی در پیش گرفته بود و با تزریق هرچه بیشتر پول سعی در تسهیل پولی داشت.
نتیجه این سیاست، کنترل نرخ بهره و افت نسبی آن بود که فعالان بازار شاهدش بودند. کاهش نرخ بهره حداقل در کوتاهمدت یکی از متغیرهای کلانی است که به سود بازار سرمایه عمل خواهد کرد.
حال اما گویا سیاستهای بانک مرکزی تغییر کرده است؛ تغییری که به نظر نمیرسد به کام سهامداران بازار سرمایه آنچنان خوش آید.
در هر صورت اما پیش بینی بورس هفته آتی تنها به یک عامل بستگی نخواهد داشت. باید دید واکنش بورس و اهالی آن به بحث مهم جهش نرخ بهره بین بانکی در کنار عوامل موثر دیگر نظیر چالش عرضه خودرو در بورس کالا چگونه خواهد بود.
گزارشهای بیشتر را در صفحه اخبار بورس بخوانید.
اکثر سهم ها ارزش ذاتی شون بیشتر این مبلغی هست که روی صفحه نمایش نشون داده میشه فقط ارزونی برای بورسه شاید دولت اینطوری میخواهد جلوی تورم رابگیرد. موفق باشید.
اول تشکر که زحمت تحلیل و پیش بینی را میکشید ولی خدا شاهده حداقل در ۵۰۰ نماد در سه تا شش ما گذشته فقط و فقط حقوقی و بازیگر سهام باب دلشون جهت دادن به سهام مختلف و بعدش بازی کثیف الگوریتم که در اختیار حقوقي ها و کارگذاری هاست.پس همه چی دست مافیای بورس با مشارکت ناظرين است.والسلام،نمونه ریز کار گدنا
سکه و طلا و دلار جایه سرمایه گذاری نیست امروز ما بورس را داریم که از آن طریق بتوانیم پول شما رو هپولی کنیم
همه چیز بورس دستوری شده وفقط از قدیم
هم همین طور بوده که به ضرر سهامدار خرد تمام می شود
تا زمانی که سود و بهره بانکی در کشور رایج و روز بروز بر سود بانکی اضافه میشود، تورم افسارگسیخته اقتصاد کشور را بشدت آزار میدهد پس تنها ره رهایی از تورم افسارگسیخته ، به صفر رساندن سود و بهره بانکی است، چون در این زمان پولی از بانکها خارج نمیشود، فقط از این بانک به آن بانک واریز میگردد، و رباخوران بطور تصنعی عنوان میکنند که پولها از بانک ها دارد خارج میشود ، و این یک اشتباه محض است و همین دلیل غیر موجهی برای بالا بردن نزول بانکی ست، معمولا کشورهایی که تورم پولی ندارند کشورهایی هستند که سود و بهره بانکی در حدود صفر است ، ولی در ایران اینطور نیست
سوره مبارکه بقره آیه 275.
الذین یاکلون الربا لا یقومون الا کما یقوم الذی یتخبطه الشیطان من المس ذلک بانهم قالوا انما البیع مثل الربا واحل الله البیع وحرم الربا فمن جاءه موعظة من ربه فانتهی فله ما سلف وامره الی الله ومن عاد فاولئک اصحاب النار هم فیها خالدون
کسانی که ربا میخورند، (در قیامت) برنمیخیزند مگر مانند کسی که بر اثر تماسّ شیطان، دیوانه شده (و نمیتواند تعادل خود را حفظ کند؛ گاهی زمین میخورد، گاهی بپا میخیزد). این، به خاطر آن است که گفتند: «داد و ستد هم مانند ربا است (و تفاوتی میان آن دو نیست.)» در حالی که خدا بیع را حلال کرده، و ربا را حرام! (زیرا فرق میان این دو، بسیار است.) و اگر کسی اندرز الهی به او رسد، و (از رباخواری) خودداری کند، سودهایی که در سابق [= قبل از نزول حکم تحریم] به دست آورده، مال اوست؛ (و این حکم، گذشته را شامل نمیگردد؛) و کار او به خدا واگذار میشود؛ (و گذشته او را خواهد بخشید.) امّا کسانی که بازگردند (و بار دیگر مرتکب این گناه شوند)، اهل آتشند؛ و همیشه در آن میمانند.
از لحاظ ثبت نام خودرو در بورس تا پایان ثبت نام هزاران میلیارد نقدینگی وارد بورس خواهد شد واین چند روز سهامهای خودرویی کولاک خواهند کرد وشاخص کل را تا 1700 بالا خواهند برد بایک حساب سرانگشتی 500 دستگاه بهمن موتوربه ازای هر خودرو 2 میلیارد تومان میشه2000 میلیارد تومان بماند ایران خودرو وسایپا که قراره 2 هزار خودرو 1 میلیاردی وارد بورس کنند .فقط این هفته فرشنده نباشید که سهامدارها پیروز میدان هستند
بورس کوره پول سوزی ، دولت و بانک ها نقدینگی خلق می کنند و بورس پول مردم بی نوا را می سوزاند
فقط دلار طلا و مسکن و خودرو
بهره بانکی اگر اضاف میشه نسبت به تورم هست نمیدانم چرا بورس کاری به تورم ندارد مظلوم گیر اوردن
در حال حاضر هیچ امیدی به بورس نیست و فکر نکنید که مردم پول زبان بسته خود را در بورس بگذارند و بعدش هم پودر شود
ما در بورس دیگه سرمایه گذار چندانی نداریم که نگران این مسائل باشند.تعدادی نوسانگیر خرد و کلان حقیقی و حقوقی داریم که کله گنده هاشون ظاهرا پشت پرده با هم هماهنگ هستن.و تعدادی سهامداری که سرمایشون دود شده و به امید این هستن که در ماههای آینده یه رشدی داشته باشیم و خروج بزنند.قیمت سهم ها در بازار هم کاملا دستوری و توسط سهامدار اصلی روی تابلو تعیین میشود.