موضوعات داغ: # پرسپولیس # قیمت ریپل # بحران کم آبی # فولاد # کم آبی # بانک # آتش سوزی # پوتین
دبیر اتحادیه طلا تهران در گفتگو با تجارت‌نیوز اعلام کرد

پیش‌بینی قیمت طلا در هفته اول خرداد

نادر بذرافشان می‌گوید:با تمدید FATF و مهلت چهار ماهه به ایران ممکن است که قیمت طلا در بازار داخلی تا حدودی ثابت باقی بماند و آرامش به بازار داخلی بازگردانده شود.
دبیر اتحادیه طلای تهران می‌گوید: تقاضا در بازار مصنوعات طلا به صفر رسیده است و عملا تقاضایی برای خرید طلا وجود ندارد. همچنین با توقف معاملات سکه در بورس کالا تقاضا برای خرید سکه هم کاهش یافته است.

دبیر اتحادیه طلای تهران در پاسخ به این پرسش که قیمت طلا تا پایان هفته چطور ارزیابی می‌کنید؟ به تجارت‌نیوز گفت: تقاضا در بازار مصنوعات طلا به صفر رسیده است و عملا تقاضایی برای خرید طلا وجود ندارد. همچنین با توقف معاملات سکه در بورس کالا تقاضا برای خرید سکه هم کاهش یافته است. امروز در اولین معاملات هفته قیمت انس جهانی طلا با ۱۴ دلار کاهش به قیمت یک هزار و ۷۳۴ دلار رسیده است. قیمت طلای ۱۸ عیار هم با ۱۳ هزار تومان کاهش به قیمت ۷۳۲ هزار تومان رسیده است.

نادر بذرافشان افزود: هرچند قیمت انس جهانی طلا ارزان شده اما قیمت دلار تغییر چندانی نداشته است. از این‌رو قیمت طلا در بازارهای داخلی تغییر محسوسی نداشته است. پیش‌بینی ما این است که قیمت طلا تا پایان هفته روند ثابتی دارد.

او در ادامه به قیمت انواع سکه اظهار کرد: در حال حاضر قیمت سکه تمام بهار آزادی هفت میلیون و ۴۸۰ هزار تومان، نیم سکه به قیمت سه میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و ربع سکه نیز به قیمت دو میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسیده است.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی