به گزارش تجارتنیوز، در مرحله پیشگشایش امروز بازار سهام روند سفارشگیری متعادل است و دیگر از صفهای فروش سنگین در نمادهای شاخصساز خبری نیست اما گرایش کلیت بازار منفی است و احتمالا شاخص کل منفی باشد اما ریزش سنگینی نداشته باشد.
کلیت بازار سهام منفی است و حدود 350 نماد در بازار سهام صف فروش تشکیل دادند اما روند عرضه و تقاضا در نمادهای شاخصساز به نحوی متعادل است.
همچنین تقاضا در برخی نمادهای شاخصساز از جمله فولاد، خساپا، فملی، وبصادر و وبملت بیشتر از عرضه است.
با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا اکثر کارشناسان معتقدند روند بازار سهام بعد از انتخابات پآمریکا فارغ از نتیجه انتخابات صعودی است و بازار سهام با احتساب قیمت دلار و قیمتهای جهانی ارزندگی زیادی دارد.
همچنین شاید دلایل بازار دیروز کاهش قیمت دلار و همچنین ممنوعیت نوسانگیری روزانه بوده و کسانی که روز شنبه در کف قیمتی سهم خریده بودند دیروز در بازار عرضه کردند و همین عامل باعث افزایش عرضه در بازار سهام شده است.
سه ماه فولاد, فملی شتران تجارت شبندر درصف معامله اس خریدار نداره خدا لعنتت کنه فارابی که نفروختی برام امیدوارم نفرین مردم بگیره شمارو
برای کاهش نوسان گیری باید ممنوعیت فروش را از ۲۴ ساعت به ۷۲ ساعت تغییر بدهند الان توی این وضعیت آشفته حقوقی ها از عجول بودن برخی تازه واردا خوب نوسان گیری می کنند و بازار را مثبت منفی می کنند
راستی از دارا دوم چه خبر ، قرار شد تکلیفش را بعد از یکماه مشخص کنند چی شد :آگاه باشید دولت هرجا که سرمایه مردم بود به آنجا دست درازی کرد بنظرم بعد از پایان دولت روحانی ،یک حساب و کتاب و بیلان مالی از دولت فعلی گرفته شود مردم در صندوق های خانگی اینکار را هر شش ماه انجام می دهند
پالایشی که به مردم دادین با پول کارگری و بدبختی خریدن
هیچ کس جلوی شما رو نگرفته . بفروش عزیزم.
ولی این و بهت بگم بورس ایران هیچ کارشناسی و تحلیلی نداره.
نماد خودرو و نگاه.
امروز تو بازار منفی چه رشدی کرد.
شما هم یکی مثل ما که بدبخت شدی ویه جوری داری دل خودتو خوش میکنی
حقوقی ها خوب دارند جمع می کنند چهار روز دیگه قطره چکانی با دو برابر قیمت به همین بدبخت های هیجان زده که الان در صف فروش هستند می فروشند
شما بخر مبارکت باشه
اونایی که به ما میگن نفروشین خودشون یا میلیاردرن یا دلال بورس و خودشون از بدبختی ما نفع میبرن.
اتفاقا کسی که میلیاردر یا دلاله تو این اوضاع ارزونی و مفت فروشی که ملت راه انداختن الان نونشون تو روغنه و میتونن راحت سهما رو از چنگتون دربیارن و تشویقتون میکنن که بفروشین تا خودشون راحت تر بخرن جناب عقل کُل.
نخیر دوست عزیز، ما هم مثل شما سهامداریم ولی فکر یک شبه پولدار شدن نداریم، حتی اگه ذرهای اطلاعات بورسی هم نداشته باشین اما توی جامعه که بودین و دیدین مردم برای هرچیزهرچیزی صف میکشن بخرن گرون میشه و برای هرچیزی که هجوم میبرن بفروشن چون خریداری نداره قیمتش میاد پایین، توی بورس هم همینه،عقل حکم میکنه مفت مالتو نفروشی تا ارزون نشه بلکه اگه میخوای بفروشی تو مثبت بالا بفروش تا قیمت سهم بره بالا، اینو دیگه بچه دوساله هم میدونه هرچیزی کمیاب باشه و خریدارش زیاد باشه گرون میشه هرچی هم مثل سیب زمینی فت و فراوون ریخته باشه ارزون میشه.
بورس بازان حرفه ای میدونن بورس تا عید صعودی میشه . الان هم بخاطر اینکه مردم ترسیدن و عرضه تو بازار زیاده . دارن احتیاط میکنن تا تو قیمت پایین تر بخرن.
اگر ریزشی باشه. خریداری هم نیست
سهامداری کنید و سهامتان را مفت نفروشید.
این جمله ی کسانی است که در شاخص ۰۰۰ ۲۰۰ واحد وارد بورس شدند و پس از یک شانس بزرگ در شاخص
۰۰۰ ۱۰۰ ۲ واحدی خروجی شیرین زدند.
حالا هم دارند به ریش من و شما می خندند.
بعضی اوقات فکر کردن هم بد نیست آخه کسی که تو بالا فروخته شما رو تشویق به فروش می کنه تا تو کف بخره نه سهامداری
خدایاااااا این کابوس کی تموم میشه