موضوعات داغ: # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # آمریکا # اجاره بها مسکن # رشد شاخص بورس # بازار سهام # پیش بینی بازارها # اجاره مسکن
تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آخرین تلاش‌های بورس در بهمن ماه!

در مرحله پیش‌گشایش بورس امروز عرضه و تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز متعادل است ولی گارشناسان عقیده دارند احتمالا بورس از منفی به مثبت حرکت خواهد کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، به عقیده ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه امروز نمادها از منفی به سمت مثبت حرکت خواهد کرد همچنین این کارشناس عقیده دارد تا پایان سال یک روند صعودی در بازار سهام خواهیم داشت.

پیش گشایش 29 بهمن

نمادهای دسینا، شبریز، برکت، پالایش و شپنا نمادهایی هستند که در بورس بیشترین تقاضای خرید دارند اما حجم خرید آن‌ها قابل توجه نیست.

همچنین محمد خبری‌زاد عقیده دارد بازار سهام با دامنه نوسان منفی ۲ مشکل نقدشوندگی پیدا کرده و خریدار موثر در بازار سهام وجود ندارد. این موضوع درحالیست که اخبار خوبی به بازار سهام رسیده است و اخبار خوب در زمانی که در بازار پول نباشد می‌سوزد.

آخرین اخبار بورس را در صفحه بورس تجارت‌نیوز بخوانید.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی