موضوعات داغ: # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر # آژانس بین المللی اتمی # بارش برف # تعطیلی مدارس # هواشناسی # استقلال

کدام فیلم ها برای اکران نوروزی روی پرده سینما می روند؟

اکراننوروزی5

برای نوروز سال ۱۴۰۴ فیلم‌های «بامبولک»، «پسر دلفینی ۲»، «پیشمرگ»، «رها»، کمدی «دایناسور»، «عینک قرمز»، کمدی «کوکتل مولوتوف» و «موسی کلیم الله»به عنوان ترکیب نهایی اکران نوروزی مشخص شده‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، اکران نوروزی را می‌توان مهم‌ترین زمان اکران فیلم‌های سینمایی در ایران دانست که فیلم‌ها بیش از هر زمان دیگری شانس موفقیت و دیده شدن دارند و به همین دلیل اکثر پخش‌کننده‌ها و صاحبان آثار سعی دارند فیلمشان را به اکران در این زمان برسانند.

برای نوروز سال ۱۴۰۴ فیلم‌های «بامبولک» به کارگردانی آرش معیریان، «پسر دلفینی ۲» ساخته محمد خیراندیش، «پیشمرگ»، به کارگردانی علی غفاری، «رها» ساخته حسام فرهمند، کمدی «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی، «عینک قرمز» به کارگردانی حسین مهکام، کمدی «کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین امیری دوماری و «موسی کلیم الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا به عنوان ترکیب نهایی اکران نوروزی مشخص شده‌اند و با دو تن از سینماداران درباره این ترکیب گفتگویی داشتیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید:

سپهر پهلوانی مدیر سینما ارگ اظهار کرد: به نظر من امسال ترکیب بسیار مناسبی برای اکران نوروز انتخاب شده چراکه در این ترکیب فیلم مذهبی، کمدی، اجتماعی، دفاع مقدس و کودک دیده می‌شود و به همین دلیل مشخص است که مسئولان انتخاب آثار اکران نوروز به مناسب بودن این ترکیب برای همه سلایق توجه داشته‌اند.

پهلوانی خاطرنشان کرد: در نوروز پیش رو پس از چند سال سینمای اجتماعی نماینده بسیار خوبی دارد که با توجه به استقبال صورت گرفته از «رها» در جشنواره و دریافت جایزه بهترین فیلم اول و همچنین حضور بازیگرانی چون شهاب حسینی در این فیلم می‌تواند امیدوارکننده باشد. چندین سال بود که سینمای اجتماعی در اکران نوروز نماینده چندان مناسبی نداشت و طبیعتاً فروش فیلم اجتماعی هم موفقیت‌آمیز نبود اما من به شخصه به موفقیت «رها» در اکران نوروز امیدوار هستم.

وی افزود: علاوه بر این، فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» که اثری مذهبی تاریخی به حساب می‌آید نیز می‌تواند برای مخاطبانش اثری کنجکاوی برانگیز باشد که من آن را هم انتخاب مناسبی برای اکران نوروز می‌دانم.

مدیر سینما ارگ درباره اکران همزمان سه فیلم کمدی در نوروز اظهار کرد: فیلم‌های کمدی معمولاً پرفروش‌ترین آثار چند سال اخیر سینمای ایران هستند و برای نوروز نیز معمولاً چند اثر کمدی انتخاب می‌شد که یکی از این آثار موفق‌تر از دیگر آثار بود و دو فیلم دیگر نیز در کنار این اثر می‌توانستند فروش نسبتاً خوبی داشته باشند و معمولاً کسانیکه فقط فیلم‌های کمدی را در سینما می‌بینند به دیدن این دو اثر بعدی می‌رفتند. به نظر می‌رسد امسال هم چنین آثاری انتخاب شده‌اند و باید ببینیم مردم از کدام اثر بیشتر استقبال می‌کنند.

پهلوانی در ادامه تأکید کرد: امسال به نوعی دو جشنواره فجر داشتیم که بخش ویژه بیشتر از بخش رقابتی جشنواره مورد توجه بود و استقبال خوبی هم از این بخش شد که اگر یکی از آثار این بخش مثل «پیر پسر» به اکران می‌رسید قطعاً بیشتر دیده می‌شد. با این حال ترکیبی که برای اکران نوروز انتخاب شده را ترکیب مناسبی می‌دانم.

وی افزود: من همه فیلم‌های جشنواره امسال را ندیدم اما آنچه که از نظرات و استقبال‌ها شاهد بودم مشخص بود که سینمای اجتماعی ما امسال وضعیت بهتری نسبت به سال‌های گذشته دارد و می‌توان امیدوار بود که سینمای اجتماعی در یک سال پیش رو با جهشی در جذب مخاطب روبرو باشد. سینمای کمدی همواره مخاطبان خود را دارد و امسال هم چند فیلم کمدی پر فروش آماده نمایش وجود دارد ولی باید برای سینمای اجتماعی نگران باشیم و به حفظ و رونق این سینما کمک کنیم که من فکر می‌کنم امسال خوشبختانه وضعیت کمی بهتر است گذشته است و فیلم‌های اجتماعی امسال می‌توانند توازنی در اکران با فیلم‌های کمدی برقرار کنند.

پهلوانی در پایان اظهار کرد: در چند سال گذشته فیلم‌های اجتماعی در گیشه فاصله زیادی با آثار کمدی داشتند اما فکر می‌کنم امسال این فاصله کمتر شود و به نظر من سینمای اجتماعی می‌تواند به دوران اوج خود در گیشه برگردد. اطمینان دارم اگر «پیر پسر» اکران شود می‌تواند پرفروش‌ترین فیلم غیر کمدی تاریخ سینمای ایران شود و علاوه بر این چند فیلم خوب غیرکمدی دیگر هم وجود دارد که می‌توانند در گیشه موفق باشند و امیدوارم این پتانسیل خوب هدر نرود و این فیلم‌ها در زمان‌های مناسب اکران شوند.

محمد قنبری مدیر پردیس سینمایی مگامال اظهار کرد: به نظر من در نگاه کلی ترکیب فیلم‌های انتخاب شده برای اکران نورز ۱۴۰۴ بسیار خوب است چرا که در این ترکیب سه فیلم کمدی، یک فیلم کودک، یک فیلم ژانر دفاع مقدس، یک فیلم مذهبی و یک فیلم اجتماعی وجود دارد که می‌تواند تمام سلایق را در بر بگیرد و به نظر من اگر یک فیلم اجتماعی دیگر هم به جای یکی از فیلم‌های کمدی انتخاب می‌شد این ترکیب بسیار بهتر بود.

قنبری خاطرنشان کرد: مخاطب اجتماعی سینما کسی است که صرفاً فیلم‌های اجتماعی را می‌بیند و شاید علاقه‌ای به دیدن فیلم‌های کمدی نداشته باشند. این مخاطبان در سال‌های اخیر از سینما دور شده‌اند و در جشنواره امسال علاوه بر «رها» فیلم‌هایی مثل «ناتور دشت»، «زیبا صدایم کن» و حتی «پیر پسر» که در بخش ویژه اکران شد فیلم‌هایی هستند که اگر یکی از این آثار در نوروز اکران می‌شد، اتفاق بسیار بهتری بود.

مدیر پردیس سینمایی مگامال در ادامه تأکید کرد: به نظر من هر هشت فیلم انتخاب شده برای اکران نوروز پتانسیل فروش بالایی دارند. علاوه بر فیلم‌های کمدی که معمولاً موفق‌ترین آثار اکران هستند فیلم «رها» در جشنواره مورد استقبال قرار گرفت و مطمئناً در اکران نوروز هم دیده خواهد شدف فیلم «موسی کلیم‌الله» نیز از جمله آثاری است که می‌تواند نظر مخاطبان را به خود جلب کند. انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی ۲» نیز قطعاً مخاطبان خاص خودش را دارد و از آنجا که قسمت اول این انیمیشن توانست فروش قابل توجهی داشته باشد و بین آثار انیمیشن رکورددار شود احتمال موفقیت قسمت دوم این فیلم نیز بسیار بالا است.

قنبری درباره انتخاب چهار فیلم سینمایی که در جشنواره فجر حضور نداشته‌اند برای اکران نوروز ۱۴۰۴ گفت: در دو یا سه سال گذشته اصرار بر این بوده که فیلم‌های اکران نوروز حتماً در جشنواره شرکت کرده باشند ولی انتخاب فیلم‌هایی که برای نوروز مناسب هستند فارغ از این بحث که در جشنواره فجر حضور داشته‌اند یا خیر روندی منطقی‌تر است. در طول این سال‌ها فیلم‌های موفقی مثل «ویلای ساحلی»، «فسیل»، «هتل» و… اکران شدند که اصلاً در جشنواره فجر حضور نداشتند. به نظر من بهترین روند انتخاب اینگونه است که شورای صنفی نمایش صرفاً مناسب بودن آثار برای اکران نوروز را در نظر بگیرند و مواردی چون حضور در جشنواره مدنظر نباشند.

وی در پایان گفت: در دوران کرونا اکران نوروز اهمیت چندانی نداشت و حتی برخی سینماگران سعی داشتند فیلمشان در این زمان اکران نشود و این وضعیت تا سال ۱۴۰۱ هم وجود داشت اما از سال ۱۴۰۲ تا امروز دوباره اکران نوروزی برای صاحبان آثار مهم شده و برای اکران در این ایام بین سینماگرانی که فیلمی آماده نمایش دارند، رقابت شکل می‌گیرد. به نظر من فصل بهار مهم‌ترین زمان برای فروش فیلم‌ها است و امیدوارم با تمهیدات درست و اکران فیلم‌های مخاطب‌پسندی چون «پیر پسر» و حتی «قاتل و وحشی» شاهد رونق دوباره سینمای اجتماعی کشورمان باشیم.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی