موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # ارزش معاملات بورس # قیمت خودرو # قیمت سکه # قیمت طلا # ایران خودرو # قیمت دلار # صنایع بورسی
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

ممنوعیت استفاده از دیپ‌سیک در مایکروسافت/ نگرانی‌های امنیتی داده‌ها

ممنوعیت استفاده از دیپ‌سیک در مایکروسافت/ نگرانی‌های امنیتی داده‌ها
مایکروسافت به دلیل نگرانی‌های امنیتی و تبلیغاتی، به کارمندان خود اجازه استفاده از اپلیکیشن دیپ‌سیک را نمی‌دهد.

به گزارش تجارت نیوز، در جلسه‌ای که امروز در سنای آمریکا برگزار شد، برد اسمیت، نایب رئیس و رئیس مایکروسافت، اعلام کرد این شرکت به کارمندان خود اجازه استفاده از اپلیکیشن دیپ‌سیک را نمی‌دهد. او با اشاره به نگرانی‌های امنیت داده‌ها و احتمال تأثیر تبلیغاتی این اپلیکیشن گفت: «در مایکروسافت ما به کارمندان خود اجازه استفاده از اپلیکیشن دیپ‌سیک را نمی‌دهیم.» این اظهار نظر در حالی مطرح شد که دیپ‌سیک به عنوان یک سرویس اپلیکیشن در دسترس کاربران دسکتاپ و موبایل قرار دارد.

مایکروسافت دیپ‌سیک را در فروشگاه اپلیکیشن خود قرار نمی‌دهد

اسمیت همچنین اشاره کرد که مایکروسافت به دلیل همین نگرانی‌ها، دیپ‌سیک را در فروشگاه اپلیکیشن خود قرار نداده است. او افزود: «این اولین بار است که مایکروسافت به‌طور عمومی درباره ممنوعیت استفاده از دیپ‌سیک صحبت می‌کند.» این ممنوعیت به دلیل نگرانی از ذخیره‌سازی داده‌ها در چین و احتمال تأثیرپذیری پاسخ‌های دیپ‌سیک از «تبلیغات چینی» اعمال شده است. سیاست حریم خصوصی دیپ‌سیک بیان می‌کند که این اپلیکیشن داده‌های کاربران را در سرورهای چینی ذخیره می‌کند. چنین داده‌هایی تحت قوانین چین قرار دارند که همکاری با سازمان‌های اطلاعاتی این کشور را الزامی می‌سازد. همچنین، دیپ‌سیک به‌شدت موضوعات حساس از نظر دولت چین را سانسور می‌کند.

مایکروسافت و مدل R1 دیپ‌سیک

با وجود انتقادات اسمیت از دیپ‌سیک، مایکروسافت به‌‌زودی پس از انتشار عمومی این اپلیکیشن، مدل R1 دیپ‌سیک را در خدمات ابری Azure خود ارائه کرد. این در حالی است که ارائه مدل R1 با ارائه اپلیکیشن چت دیپ‌سیک متفاوت است. به دلیل اینکه دیپ‌سیک منبع باز است، هر کسی می‌تواند این مدل را دانلود، روی سرورهای خود ذخیره و بدون ارسال داده‌ها به چین، آن را به مشتریان خود ارائه کند. با این حال، این امر به معنای حذف سایر خطرات، مانند انتشار تبلیغات یا تولید کد ناامن نیست.

در طول جلسه سنای آمریکا، اسمیت اعلام کرد مایکروسافت توانسته به مدل هوش مصنوعی دیپ‌سیک نفوذ کند و آن را «تغییر» دهد تا «عوارض جانبی مضر»ش را حذف کند. با این حال، مایکروسافت جزئیات دقیقی را در مورد اقداماتی که برای مدل دیپ‌سیک انجام داده، ارائه نکرد و به اظهارات اسمیت در این زمینه ارجاع داد.

ارزیابی‌های ایمنی دیپ‌سیک

در زمان راه‌اندازی اولیه دیپ‌سیک روی Azure، مایکروسافت اعلام کرد این اپلیکیشن تحت «ارزیابی‌های ایمنی و ارزیابی‌های سخت‌گیرانه» قرار گرفته است. اگرچه دیپ‌سیک به عنوان یک رقیب مستقیم برای اپلیکیشن جست‌وجوی اینترنتی مایکروسافت، یعنی Copilot، شناخته می‌شود، مایکروسافت تمام رقبای چت مشابه را از فروشگاه اپلیکیشن‌های ویندوز خود ممنوع نکرده است. برای نمونه، اپلیکیشن Perplexity در فروشگاه اپلیکیشن ویندوز در دسترس است. همچنین، هیچ‌ یک از اپلیکیشن‌های رقیب مایکروسافت، مانند مرورگر Chrome و چت‌بات Gemini از گوگل، در جست‌وجوی فروشگاه وب ما ظاهر نشدند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی