موضوعات داغ: # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # ترامپ # آمریکا # پیش بینی بازارها # سیدعباس عراقچی # فوتبال # مهدی طارمی

200 دستگاه ماینر قبل از ورود به گمرک توقیف شد

200 دستگاه ماینر قبل از ورود به گمرک توقیف شد
محموله قاچاق یک لنج باری شامل حدود ۲۰۰ دستگاه ماینر و ۱۰ دستگاه موتور سیکلت سنگین قبل از ورود به یکی از گمرکات جنوبی کشور توقیف شد.

به گزارش تجارت نیوز، در ابتدای هفته محموله یک لنج باری در اسکله ای در نزدیکی بندر لنگه توقیف شد. این محموله شامل تعداد قابل توجهی ماینر و موتور سیکلت غیر مجاز بود.

ضرورت تجدیدنظر در شکل مدیریت بنادر و گمرکات کشور

لازم به ذکر است که محموله مذکور قبل از ارائه مانیفست و اظهار کالا به گمرک و اقدام برای تشریفات گمرکی، شامل حدود 200 دستگاه ماینر و همچنین حدود 10 دستگاه موتور سیکلت غیر مجاز، توقیف شد.

بررسیها نشان میدهد هم اکنون حدود 95 قلم کالا به عنوان اقلام ته لنجی شناسایی میشوند و سایر اقلام غیر مجاز امکان اظهار به عنوان کالای ته لنجی را ندارند. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که در فانون جدید مقدار کالای مجاز برای ورود از میزان وزنی (هر لنج ٧٥ تن) خارج و 7 درصد حجم کل تجارت خارجی کشور در سال قبل به ورود اینگونه کالاها تخصیص داده شده است

اقلامی مانند ماینر و موتور سنگین جز اقلام ته لنجی محسوب نمی‌شوند. به نظر میرسد این کالاها در حالی به وسیله لنج حمل می‌شوند اما به گمرکات به خصوص گمرکات جنوبی کشور اظهار نمی‌شوند.

به عبارت دیگر با توجه به ضوابط قانونی موجود، اقلام غیر مشمول رویه ته لنجی قبل از اظهار به گمرک و انجام تشریفات قانونی به صورت غیر مجاز تخلیه می‌شوند.

در صورت اظهار نیز مسئولان گمرک بایستی نسبت به توقیف اقلام غیرمجاز و تشکیل پرونده قضایی اقدام کنند.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی