موضوعات داغ: # حمله اسرائیل # جنگ # کالابرگ # بازار روغن # لغو پرواز # پرسپولیس # صادرات نفت ایران # افزایش دما

آیا تجارت ایران و عمان به واسطه جنگ منطقه‌ای دچار اختلال شد؟

میانجی‌گری عمان در روابط ایران و مصر، خرداد 1402
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان با اشاره به اثرات مثبت برقراری خط کشتیرانی مستقیم بین چابهار و عمان در تجارت این دو کشور گفت: اختلالی در تجارت ایران و عمان در جنگ ۱۲ روزه نداشته ایم.

به گزارش تجارت نیوز، جمال رازقی جهرمی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان در مورد وضعیت تجارت بین ایران و عمان در شرایط جنگ میان ایران و رژیم صهیونیستی و پساجنگ، گفت: تاکنون گزارشی از اختلال در تجارت این دو کشور نداشتیم.

رشد بین ۴۰ تا ۶۰ درصدی تجارت ایران و عمان در سه سال اخیر

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان در مورد افزایش میزان تجارت میان دو کشور گفت: تجارت ما با عمان در ۳ سال گذشته رشدهای ۴۰ درصدی، ۵۰ درصدی و ۶۰ درصدی داشته است.

رازقی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور در ابتدای خردادماه به عمان افزود: به تبع سفر اخیر رئیس‌جمهور به این کشور و تفاهمنامه‌هایی که میان دو کشور امضا شده، برنامه کاهش تعرفه‌های تجاری، برقراری خط کشتیرانی مستقیم بین چابهار و عمان که حمل و نقل مستقیم میان ایران و عمان را برقرار می‌کند، یقینا اثرات بزرگی خواهد داشت و امیدواریم هرچه سریع‌تر خودش را در عمل نشان دهد.

به گزارش ایلنا، در سفر رئیس‌جمهور و هیات ایرانی به عمان که در اوایل خردادماه امسال و با استقبال گسترده بخش خصوصی همراه شد، گام‌‌های عملی برای تسهیل مبادلات اقتصادی میان دو کشور برداشته شد؛ به طوری که ۱۸ یادداشت و موافقت‌نامه تجاری در این سفر به امضای طرفین رسید.

در جریان این سفر، سه نشست میان هیات تجاری ایرانی با هیات تجاری عمانی برگزار شد که یکی آنها با حضور رئیس‌جمهور، یک جلسه تعاملات تجاری بین دو کسب‌وکار (B۲B) و یک همایش سرمایه‌گذاری با همکاری اتاق بازرگانی عمان بوده‌ است.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی