موضوعات داغ: # ترامپ # اتحادیه اروپا # آمریکا # سیدعباس عراقچی # تیم فوتبال # ایران و اسرائیل # بانک # اسنپ بک، مکانیسم ماشه، تحریمهای سازمان ملل

رئیس کمیسیون اروپا: ایجاد یک ارتش قوی اولین تضمین به اوکراین است

رئیس کمیسیون اروپا: ایجاد یک ارتش قوی اولین تضمین به اوکراین است
رئیس کمیسیون اروپا گفت که ایجاد یک ارتش قوی اولین گام از ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین است

به گزارش تجارت نیوز، «اورسولا فون در لاین» پنجشنبه پس از نشست سران کشورهای عضو «ائتلاف داوطلبان» حمایت از اوکراین در پاریس گفت: ما باید اوکراین را به یک جوجه‌تیغی فولادی تبدیل کنیم تا برای مهاجمان فعلی و آتی غیرقابل هضم باشد.

رئیس کمیسیون اروپا در تشریح رویکرد سه‌لایه‌ای تضمین‌ها به اوکراین گفت که اولین لایه شامل ایجاد یک ارتش قوی برای اوکراین و لایه دوم ایجاد یک نیروی ضامن با حمایت آمریکاست.

وی افزود: امروز پنجشنبه ۲۶ کشور متعهد شدند در چارچوب آتش‌بس یا توافق صلح در ایجاد نیروی ضامن مشارکت کنند. این کشورها تمایل دارند در زمین، دریا و آسمان نیرو مستقر کنند. این مساله به تضمین صلح پایدار و جلوگیری از تهاجم در آینده کمک خواهد کرد.

فون در لاین خاطرنشان کرد که لایه سوم شامل یک آرایش دفاعی قوی و معتبر در اروپاست.

وی بر ادامه تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین تاکید کرد و افزود که تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو همچنان به عنوان عاملی برای خارج کردن روسیه از میدان جنگ و آوردن این کشور به پای میز مذاکره پا بر جا خواهد بود.

روز پنجشنبه در پاریس نشستی با مشارکت ۳۵ تن از رهبران عضو «ائتلاف داوطلبان» حمایت از اوکراین برگزار شد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که در این نشست حضور داشت، گفت: ۲۶ کشور از ۳۵ کشور عضو ائتلاف متعهد شده‌اند که در صورت دستیابی به آتش‌بس با روسیه، از اوکراین حمایت کنند و حتی برخی از کشورها برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی افزود: برخی دیگر آماده‌اند تا با پشتیبانی هوایی یا دریایی به اوکراین کمک کنند. برخی دیگر نیز ممکن است از راه‌های دیگری مانند خرید سلاح بیشتر برای اوکراین کمک کنند.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی