موضوعات داغ: # افت بورس # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # بازار سهام # صنایع بورسی # افت شاخص بورس # پیش بینی بازارها # مذاکرات

صادرات 400 میلیون دلاری نرم‌افزار در سال 92/برخی شبکه‌های اجتماعی را می‌تواند هدایت کرد

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، از صادرات 400 میلیون دلاری نرم‌افزار در سال 92 خبر داد. حسن نجفی سولاری اظهار داشت: طبق آمار رسمی اتاق بازرگانی، حجم صادرات نرم‌افزار در سال 92 حدود 400 میلیون دلار بوده و این رقم از محصولات دارای مجوز که از مسیر اتاق صادر شده، اعلام شده […]

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، از صادرات 400 میلیون دلاری نرم‌افزار در سال 92 خبر داد.

حسن نجفی سولاری اظهار داشت: طبق آمار رسمی اتاق بازرگانی، حجم صادرات نرم‌افزار در سال 92 حدود 400 میلیون دلار بوده و این رقم از محصولات دارای مجوز که از مسیر اتاق صادر شده، اعلام شده است؛ البته معتقدیم که حجم واقعی صادرات در این حوزه بیش از این میزان است.

*پیامک‌های انبوه پیش از ارسال در سامانه نظارت بارگذاری و کنترل می‌شوند

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در پاسخ به پرسشمبنی بر نظارت بر پیامک‌های انبوه و پیامک‌هایی که با محتوای مجرمانه ارسال می‌شوند، افزود: پیامک‌های انبوهی که به دست مردم می‌رسد وضعیت خوبی ندارند. اگر از بین میلیون‌ها پیامک انبوه درست، حتی چند پیامک ناهنجار ارسال شود، تکنولوژی مسئله‌دار شده است.

وی ادامه داد: اپراتورهای تلفن همراه نباید حجم انبوه پیامک (بیش از 1000 پیامک) را بدون بارگذاری در سامانه وزارت ارشاد و کنترل ارسال کنند.

نجفی سولاری افزود:‌ البته تنها نظارت بر پیامک‌های انبوه در حیطه وظایف رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات است و  اگر مشترکی از پیامک های فرد به فرد، شکایت دارد اپراتورهای تلفن همراه موظف به پیگیری هستند.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال تصریح کرد: از بین شکایاتی که در مورد پیامک‌های انبوه توسط مرکز پیگیری شده، برخی دادگاهی شده است.

*50 درصد گوشی‌های مورد استفاده هوشمند است

وی در خصوص برنامه‌های کاربردی تلفن‌همراه، گفت: طبق پژوهش یک موسسه که دانشجوها را مورد بررسی قرار داده، 80 درصد گوشی های در دست دانشجوها هوشمند است. همچنین طبق آمار وزارت بازرگانی نیز 50 درصد گوشی‌های موجود هوشمند است.

نجفی سولاری ادامه داد: هر که مایل به کار در حوزه محتوا باشد از استقبال و حمایت مرکز برخوردار خواهد شد؛ در شورای عالی فضای مجازی نیز پیوست فرهنگی ارائه خدمات محتوایی در حال تدوین است که با قانونی شدن این مقررات، تکالیف در حوزه محتوا مشخص خواهد شد.

*پیگیری شبکه‌های اجتماعی در 3 لایه امنیتی، ایجابی و رصد محتوا

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال همچنین در خصوص رویکرد نسبت به شبکه‌های اجتماعی، اظهار داشت: شبکه‌های اجتماعی در 3 لایه امنیتی، حمایتی و ایجابی و رصد محتوا در دست پیگیری است.

وی افزود: با رصد محتوا به این نتیجه می‌رسیم که برخی از شبکه‌ها را می‌ِتوان هدایت و حتی برخی را تقویت کرد. اکنون از آن دیدگاه منفی که در مقطعی در مورد شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده بود، به نقطه تعادل رسیده‌ایم تا جایی که می‌توانیم برخی منافع را برای این شبکه‌ها متصور شویم.

*شبکه ملی اطلاعات دسترسی به محتوا را به یک دهم کاهش می‌دهد

وی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: فعالیت کانتنت پروایدرها (CPها) در ایران بسیار محدود است در حالیکه می‌تواند گردش مالی بسیاری داشته باشد.

نجفی سولاری تاکید کرد: عمده گردش اطلاعات ایرانی‌ها بیشتر خارجی است؛ با مراکز داده داخلی و شبکه ملی اطلاعات مردم می‌توانند با 10 درصد هزینه به محتوا دسترسی داشته باشند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی