موضوعات داغ: # قیمت مصالح ساختمانی # ارزش دلاری بورس # ارزش معاملات بورس # قیمت مسکن # بازار سهام # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # بانک مرکزی
چالش‌های پیش‌روی اسکوترهای برقی

راه حل مشکل ترافیک یا معضل جدید عابران پیاده

در ابتدای فراگیری استفاده از اسکوترهای الکترونیکی، این وسایل نقلیه به عنوان وسیله‌ای برای مبارزه با ترافیک نام‌ برده می‌شدند اما امروز با افزایش استفاده از‌ آنها، به عنوان مزاحمان عابران پیاده معروف شده‌اند.

محسن حسینی: دوچرخه برای شهروند دنیای مدرن، وسیله مناسبی نیست! شهروندی که جای ثابتی در برابر تلویزیون‌های بزرگ به خود اختصاص داده، غذای آماده می‌خورد و کمترین تحرک را در برنامه روزانه دارد. چنین شهروندی عموما به دنبال بهترین جایگزین اقدام می‌کند و در شرایط کنونی اسکوتر الکترونیکی بهترین گزینه به نظر می‌رسند.

به گزارش تجارت‌نیوز، در ابتدای فراگیری استفاده از اسکوترهای الکترونیکی، این وسایل نقلیه به عنوان وسیله‌ای برای مبارزه با ترافیک نام‌ برده می‌شدند اما امروز با افزایش استفاده از‌ آنها، به عنوان مزاحمان عابران پیاده معروف شده‌اند.

چالش‌های پیش روی اسکوتر

هفته گذشته آرون پسکی شهردار منطقه‌ای در سان‌فرانسیسکو ایمیل عجیبی از یک شهروند دریافت کرد. در این ایمیل نوشته شده بود که فرستنده در روزهای گذشته تصادف کرده و آسیب جدی به پای او وارد شده است. او عکس رادیولوژی از آسیب را نیز ضمیمه ایمیل کرده بود.

[imp content=”پسکین معتقد است که کمپانی‌های تولید کننده اسکوتر به قوانین تازه برای استفاده بهینه نیازمند هستند. یعنی وضع قوانین جدید تنها راه برای مقابله با چالش‌های این وسیله نقلیه جدید است. “]

آنچه پسکین را تحت تاثیر قرار داد دلیل این تصادف بود؛ برخورد با اسکوتر الکترونیکی در پیاده‌رو. میزان اسکوترهای مخصوص بزرگسالان هر روز در شهرهای بزرگ جهان رو به افزایش است. این پدیده نوین نیز مانند دیگر پدیده‌های جدید در کنار مزایا چالش‌هایی را در برابر افق آینده قرار می‌دهد.

پسکین معتقد است که کمپانی‌های تولید کننده اسکوتر به قوانین تازه برای استفاده بهینه نیازمند هستند. یعنی وضع قوانین جدید تنها راه برای مقابله با چالش‌های این وسیله نقلیه جدید است.

سه کمپانی تولید و توسعه استفاده از اسکوترها تلاش می‌کنند راهکار مناسبی برای چالش‌های موجود پیدا کنند. در حال حاضر دو شهر سانتامونیکا و سان‌فرانسیسکو آماج اسکوتر‌های برقی قرار گرفته‌اند و پیش‌بینی می‌شود به زودی جهان میزبان تعداد بیشتری از این وسایل نقلیه باشد.

رویکرد تولیدکنندگان

گفته می‌شود که تولید کنندگان اسکوتر در حالی دست به تولید و افزایش تعداد این وسایل می‌کنند که هنوز قانون دقیقی درباره تردد آنها در معابر عمومی تصویب نشده است. علاوه بر امکان تصادف با عابران پیاده عدم اختصاص جایگاه برای پارک این وسایل نیز در آینده نزدیک به چالشی جدی تبدیل خواهد شد. چرا که اسکوترسوارها هر جای خالی در معابر شهری را به چشم جای پارک در نظر می‌گیرند.

تراویس واندر زاندن، مدیر عامل و بنیان‌گذار «برد رایدز» در ارتباط با گسترش استفاده از اسکوترهای الکترونیکی می‌گوید: «ماموریت اصلی وسایل نقلیه نوظهور مبارزه و مقابله با ترافیک از یک سو و کاهش تولید دی‌اکسید کربن از سوی دیگر است. ما فکر می‌کنیم این طرح و پروژه بلندپروازانه به سود شهرهای بزرگ خواهد بود.»

آینده وسایل نقلیه نوظهور

ایوین پون، مدیرعامل وپ بنیان‌گذار «اسپین» نیز معتقد است که اسکوترهای برقی ملال سفرهای درون‌شهری را به تجربه‌ای جذاب تبدیل می‌کنند. مدیران کمپانی‌ها و استارتاپ‌هایی که با اسکوترهای برقی سر و کار دارند معتقدند که برای رفع چالش‌های پیش روی این وسیله باید جامعه، قانونگذاران و افراد ذی‌ربط، مسیری را دنبال کنند که در مواجهه با فناوری‌های جدیدی چون تاکسی‌های اوبر اتخاذ کردند.

یکی از مسئولان این طرح‌ها بر این باور است که اگر در مسیر اوبر و فناوری‌های مشابه نیز از قوانین سختگیرانه استفاده می‌شد، همچنان در بر همان پاشنه دوران پیش از فناوری می‌چرخید. با این حال مسئولان شهری در سان‌فرانسیسکو همچنان بر این باورند که این شهر هنوز برای پذیرش وسایل نقلیه جدید آماده نیست و تا زمان ایجاد بسترهای لازم، باید از تردد آنها در شهر جلوگیری به عمل بیاید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی