به گزارش تجارتنیوز، بررسی آخرین آمارهای بانکی نشان میدهد، میزان سپردههای بانکی در پایان فروردین ماه امسال به بیش از ۲۷۷۶ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۳۳٫۳ درصد افزایش یافته است.
طی فروردین ماه امسال بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان به سپردههای بانکی کشور افزوده شده، اما نکته قابل تامل کاهش میزان سپردههای بانکی در ۱۵ استان کشور در اولین ماه سال ۹۹ است.
به نظر میرسد در فروردین ماه امسال که کشور درگیر شیوع ویروس کرونا بوده و بازار بسیاری از کسبوکارها در آستانه عید کساد شد، مردم برای تامین مالی هزینههای خود اقدام به خروج سپرده و پسانداز از بانک کردهاند.
بررسی آمارها نشان میدهد ۱۵ استان از ۳۱ استان کشور در اولین ماه سال جاری با خروج سپردههای بانکی مواجه بودهاند که بیشترین کاهش سپرده مربوط به استانهای زنجان، یزد و کرمانشاه بوده است.
در استان زنجان در فروردین ماه امسال میزان سپردههای بانکی نسبت به اسفند ماه سال گذشته حدود دو درصد کاهش یافته و از ۱۷٫۵ هزار میلیارد تومان به ۱۷٫۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.
همچنین بیشترین افزایش سپردههای بانکی مربوط به استانهای خراسان شمالی، کرمان و تهران بوده است.
در استان خراسان شمالی در فروردین ماه امسال میزان سپردههای بانکی نسبت به اسفند ماه سال گذشته معادل پنج درصد افزایش یافته و از ۹٫۴ هزار میلیارد تومان به حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
من پولمو سپرده گداشتم تو بانک الان پشیمونم.الان باید یک سال صبر کنم .اصلا سود نداره
من پولمو گداشتم تو بانک الان پشیمونم سال دیگه حتما درش میارم اصلا سودی نمیدن
سلام اگر دولت و بانک مرکزی در سال 96 دست روی کم کردن شدید سود سپرده های مردم نمیزاشت مردم به سمت دلار و طلا و غیره حجوم نمی اوردن و الان وضع مملکت اینجور نا به سامان نبود و همه چیز تصاعدی بالا و بالاتر نمیرفت و دلالان نمیتوانستند با جو سازی اینقدر بازار زندگی مردم را گروگان بگیرند و زندگی را برای مردم جهنم کنند
اگردرصدسودبانکهابانرخ تورم هرسال افزایش یابد هیچ مشکلی از نظرنقدینگی ایجاد نمیشه ونقدینگی به سمت بازارهای دیگرنمی رود وباعث افزایش قیمتها نمی شود
من که سپردهای درهیچ یک ازبانکها ندارم پس دراین باره نیر نظری ندا م فقط ترسم اینه که مبادا یارانه ان قطع بشه
اقای روحانی سود سپرده بکن 8 درصد همه مشکلات حل میشه
نفست از جای گرم بلند میشه
این تحلیل درست نیست چرا که اگر بخواهیم خروج سپرده به تعطیلی کرونایی نسبت دهیم استانهای درگیر یا استانهای با درآمد کمتر یا استانهای با درخواست بیمه بیکاری بیشتر در صدر میبایست باشند. رابطه خروج سپرده با عاملی دیگر را باید یافت و نکته دیگر میزان خروج سپرده به تعداد افراد اهمیت فراوانی دارد.
وقتی میزان سود بانکها کم شده کدوم فرد عاقلی پولشو تو بانک میذاره بهتره ببرن تو بورس سرمایه گذاری کنن همون کاری که سالیان سال بانکها با پول مردم کردن و سودش رفته تو جیب کارمنداشون ..