موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

شاغلان ایران خودرو به ۱۴۰۰ نفر افزایش یافت

ایران خودرو سنگال

گزارش جدید شرکت ایران‌خودرو نشان می‌دهد که شاغلان این شرکت طی یکسال گذشته به 1400 افزایش پیدا کرده‌اند.

به گزارش تجارت‌نیوز، گزارش جدید شرکت ایران‌خودرو نشان می‌دهد تعداد شاغلان شرکت اصلی ایران‌خودرو (به‌جز گروه) طی یکسال اخیر با افزایش ۱۴۲۵ نفری از ۲۰ هزار و ۵۲۱ نفر در شهریور سال ۱۴۰۰ به ۲۱ هزار و ۹۴۶ نفر در شهریور امسال رسیده است.

به نقل از نود اقتصادی، قابل ذکر است با توجه به اینکه گروه ایران‌خودرو صورت مالی تلفیقی خود را منتشر نکرده؛ هنوز مشخص نیست تعداد شاغلان گروه چه تغییراتی در این مدت داشته است.

در ماه‌های اخیر یکی از نمایندگان مجلس مدعی شد خودروسازی کشور ۲۵ هزار نیروی مازاد دارد که توسط دولتی‌ها، مجلس و افراد با نفوذ به این صنعت تحمیل شده است.

همچنین بررسی آمارهای جهانی نیز نشان می‌دهد سرانه شاغلان خودروسازی در ایران ۳ برابر میانگین جهانی و ۵ برابر میانگین آن در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و چین است؛ به طوری‌که در شرکت‌های سایپا و ایران‌خودرو درحالی سالانه به ازای هر پرسنل ۹ تا ۱۰ دستگاه خودرو ساخته می‌شود که این میزان در جهان ۳۰ تا ۳۵ دستگاه خودرو و در شرق آسیا نیز ۴۵ تا ۶۵ دستگاه خودرو است.

 

نظرات