به گزارش تجارتنیوز، اعتراض حواله داران تارا با موعد تحویل زمستان در مقابل ساختمان شورای رقابت اتفاقی بود که روز گذشته رقم خورد. این مشتریان که نسبت به اقدامات شورای رقابت و خودروساز معترض بودند، خواستار ورود وزارت صمت به این موضوع شدند. اما درخواست مشتریان چه بود؟
اعتراض حواله داران تارا برای طرحهای تبدیل ایران خودرو
مشتریان تارای ایران خودرو افرادی هستند که در سامانه یکپارچه، اقدام به ثبت خودرو کردند. اما اتفاقی که اخیراً رخ داده، اعلام قیمت 8 محصول جدید ایران خودرو از سوی شورای رقابت بود که نام دو مدل تارای جدید نیز در میان این محصولات به چشم میخورد.
اعتراض حواله داران تارا، این است که محصول ثبتنامی آنها خودروی تارا دنده دستی V1 بوده که قیمت درب کارخانه آن 394 میلیون و 494 هزار تومان است. حال که تارا 6 دنده دستی و تارا اتوماتیک V4 به ترتیب با قیمت درب کارخانه 580 میلیون و 680 میلیون تومان اعلام شده، پیامک تبدیلی از سوی ایران خودرو برای این مشتریان ارسال شده است.
بنابراین مشتریان این خودرو در صورت تبدیل به محصول بالاتر، باید حداقل 185 الی 285 میلیون تومان مبلغ اضافهتر پرداخت کنند.
هرچند در پیامک ارسالی عبارت «طرح تبدیل اختیاری» صراحتاً نوشته شده؛ اما مشتریان خبر از اجباری بودن این طرح میدهند. طبق گفته مشتریان تارا دنده دستی، هنگامی که با پشتیبانی شرکت تماس میگیرند، به آنها اعلام میشود که درصورت تبدیل نکردن خودرو به مدل جدیدتر، شرکت تعهدی در قبال این مشتریان نخواهد داشت.
تکلیف مشتریان سامانه یکپارچه چیست؟
باید توجه داشت که ملاک خودروساز و تمامی نهادهای دولتی، پیامک ارسال شده و طرح فروش خودرو بوده و مشتریان نباید با صحبتهایی که در فضای مجازی و… میشود، اقدام به تدیل خودرو به مدل بالاتر کنند.
گذشته از این، حتی در بندهای ثبتنام سامانه یکپارچه نیز صراحتاً اعلام شده که با توجه به برنامه تولید و استانداردهای مصوب، امکان تغییر تیپ و مدل خودرو توسط خودروساز وجود دارد. همین بند موجود در سامانه، دست خودروساز را برای تغییر محصول ثبتنامی کاملاً باز میگذارد و حق هرگونه اعتراض را از مشتری سلب میکند.
بنابراین اگرچه شرکت اعلام کرده که طرح تبدیل برای خودروی مذکور کاملاً اختیاری است؛ اما با قوانین ذکر شده در سامانه، ایران خودرو این حق را دارد که محصول جدیدتر را جایگزین خودروی پیشین کند.
طرح فروش تارا
منتخبان بخش اول اولویتهای زمستان 1402 که پیامک واریز وجه برای آنها ارسال شده، میتوانند از تاریخ 3 تا 13 آبان با مراجعه به وبسایت فروش ایران خودرو به نشانی Esale.ikco.ir خودروی تارا پلاس V1 با گیربکس 6 دنده دستی را با رنگهای سفید و مشکی با موعد تحویل 15 روزه خریداری کنند.
لازم به ذکر است که متقاضیان، تنها باید از وب سایت این شرکت به نشانی مذکور اقدام به واریز وجه کنند و ایران خودرو مسئولیتی در قبال وجوه واریزی از طرق دیگر را ندارد.
برای مطالعه بیشتر صفحه اخبار خودرو را در تجارتنیوز دنبال کنید.
در پاسخ به کاربر با نام احمد که نوشته نود درصد حواله داران دلال هستند.باید بگم که کافر همه را به کیش خود پندارد.
با ۱۲۴ تماس بگیرید و مشکلات خودرویی مطرح کنید ایشالله نتیجه میگیریم
نود درصد این حواله داران دلالهاهستند خدا شاهد بعضی ها ۲۰ تا حواله خریدن یکیش دایی خودم به این نامردها اصلان نباید خودرو تحویل داد بلکه همه را دستگیر کنسد ورروانه زندان کنید اصلا دولت باید خانه ها را بازرسی کند وهر خانوادهای بیش از دو خودرو داشت پدرش را دربیارید در گوهردشت کرج کار دارم وبه خانه های زیادی رفت امد دارم بیاید ببینید چه خبر هزاران هزار خونه هست که تعداد ماشین ها
کدآن از دوبرابر ادم های اون خونه بیشتر دولت باید پدر اینها را دربیارهمه جریمه شان کنه وقیمت واقعی ماشین ها را ازاون ها بگیره حالا اینقدر گستاخ شدن که پلا کارت میارن وغلط اضافه کنن
نمیخواهید انصراف بدهید . مجبورتان نکردند.
مگه شما نمیفهمید.چطور طرف ظرف مدت ۱۵ روز دویست میلیون پول جور کنه .مشتری اگه ازاول این پولو داشت دیگه نمیاومد تارای معمولی با قیمت ۴۰۰ میلیون بنویسه .چرا شما خون مردمو تو شیشه کردین با حقوق ۱۰ میلبون چطور طرف ظرف مدت ۱۵ روز این پولو جور کنه .انشاله خدا ازتون نگزره
خدایی حقتونه. از بس ما مردم طمع کار هستیم. حقمونه
الوعد وفاء
کار درستی کرده شورا رقابت چون همین مردم هم ماشین میخرن و میخوان یک شبه پولدار بشن همونطور که ۲۰۰ میلیون وام گرفتن راحت نیست میخوان همون ماشین در بازار آزاد با قیمت گزاف به مردم نیازمند بفروشند و خودشون سود ببرند واین کار درست نیست بهتره انصراف بدند
ایران خودرو باید ماشین ثبت شده در سامانه یکپارجه با قیمت قبلی درتاریخ موعد مقرر تحویل مشتریان دهد وگرنه دیوان عدالت اداری و اعتراض به دفتررهبری
در کجای دنیا آدم چیزی رو میخره که نه نوعش معلومه نه قیمتش نه تارخ تحویلش این اقدام عین کلاهبرداری و سرکار گذاشتن مردمه البته این تصمیم گیران که راهکار های دزدی وکلاهبرداری رو عادی سازی میکنند یک روزی توسط همین مردم کلاهشون رو برمیدارن تا بفهمند از هر دست بدی از همون دست میگیری