موضوعات داغ: # CFT # پالرمو # زلنسکی # خودروی وارداتی # شورای رقابت # حقوق بازنشستگان # حقوق معلمان # تاکسی

رسیده ایم به دوران «ابتذال امر سیاسی»

محمدجواد آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت: جریانات مدعی انقلابی گری، پس از خالص سازی، بجای رقابت در «برنامه برای پیشرفت کشور» در حلقه محدود باقی مانده خودشان، رقابت در «چه کسی کمتر دزدیده» را برگزیده اند. خدا پدرش را بیامرزد آنکه گفت: رسیده ایم به دوران «ابتذال امر سیاسی».

به گزارش تجارت‌نیوز،​ محمدجواد آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود  با انتقاد از جریانات مدعی انقلابی گری نوشت: آنها رقابت در «چه کسی کمتر دزدیده» را برگزیده اند.

وی در این باره نوشت: جریانات مدعی انقلابی گری، پس از خالص سازی، بجای رقابت در «برنامه برای پیشرفت کشور» در حلقه محدود باقی مانده خودشان، رقابت در «چه کسی کمتر دزدیده» را برگزیده اند.

خدا پدرش را بیامرزد آنکه گفت: رسیده ایم به دوران «ابتذال امر سیاسی».

عزیزان تصمیم گیر: ببینید نتیجه خالص سازیتان را.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی