موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت سکه # قیمت طلا # استیضاح وزیر # ارز دیجیتال # رمز ارز

تکلیف ۳۲ همت کالای تملیکی در دولت چهاردهم مشخص شد

سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در دولت چهاردهم با انجام اقدامات گسترده و ساختارمند نقش موثری در بهبود فرآیندهای فروش اموال منقول و غیرمنقول، توسعه زیرساخت‌های انبارداری و افزایش شفافیت در حراج‌ها ایفا کرده که از جمله آنها تعیین تکلیف ۳۲ همت کالای تملیکی قابل اشاره است.

به گزارش تجارت نیوز، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در دولت چهاردهم، اقدامات قابل توجهی را در راستای اعتمادبخشی و امیدآفرینی انجام داده است. این اقدامات شامل بهره‌برداری از سامانه یکپارچه اموال تملیکی، فروش اموال منقول و غیرمنقول، توسعه انبارها و بهبود فرآیندهای حراج بوده است.

بهره‌برداری از سامانه یکپارچه اموال تملیکی

برای نخستین بار، حلقه آخر سامانه یکپارچه اموال تملیکی «سیات» که مربوط به فروش اموال منقول است، به بهره‌برداری رسید. این سامانه امکان بارگذاری و اجرای مزایده اموال منقول را در بستر دیجیتال فراهم کرده است. همچنین دو دستگاه خودروی سواری برای نخستین بار در حراج خرده‌فروشی عرضه و به فروش رسید.

در ۶ ماهه فعالیت سازمان در دولت چهاردهم، در مجموع ۳۲ هزار و ۱۵۶ میلیارد تومان کالای منقول تعیین تکلیف شد. این میزان شامل ۱۳۲ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال اعاده اموال موجود، ۹۹ هزار و ۶۶ میلیارد ریال اموال فروخته شده، ۶۸ هزار و ۹۰۴ میلیارد ریال استرداد اموال و ۲۰ هزار و ۷۶۳ میلیارد ریال انهدام انجام شده است.

تداوم حراج خرده‌فروشی در حوزه حراج خرده‌فروشی، ۶۰۸ حراج برگزار شده است که در آن ۱۱ هزار و ۷۶ قلم کالا مورد حراج قرار گرفته و ۱۰ هزار و ۸۹۰ قلم کالا به فروش رسیده است. تعداد پیشنهادات دریافت شده ۴۲ هزار و ۲۷۵ مورد بوده و مبلغ پایه حراج ۱۲۵۰ میلیارد ریال و مبلغ فروش نهایی ۲۱۷۳ میلیارد ریال بوده است.

این سازمان موفق به دریافت ۱۱۲ سند مالکیت به مساحت ۸۴۰ هزار و ۸۰۴ متر مربع به نام دولت شده است. این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد داشته است.

همچنین سه هزار و ۳۳۱ پرونده اموال غیرمنقول با ارزش سه میلیارد و ۳۳۱ هزار ریال تعیین تکلیف شده است.

توسعه و تجهیز انبارها سازمان

در راستای توسعه و تجهیز انبارها، این سازمان اقدامات زیر را انجام داده است:

– خریداری انباری به مساحت ۱۶ هزار متر مربع در استان آذربایجان غربی

– خریداری یک‌هزار و ۶۰۰ متر مربع راه دسترسی و محوطه انبار در استان بوشهر

– ساخت و بهره‌برداری از انباری به مساحت یک‌هزار متر مربع در استان قم

– اجرای عملیات ساخت انباری به مساحت چهار هزار و ۸۵۰ متر مربع در استان یزد

– اجرای ۲۰ هزار متر مربع فکس‌بندی

– خرید ۳۲ کپسول کفس (کف‌ساز)

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی