موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # بازار سهام # پاپ فرانسیس # چین # افت بورس # حمل و نقل ریلی # تغییر ساعت

بیت‌کوین طلای دیجیتال بازار رمزارزها / اتریوم جای بیت‌کوین را می‌گیرد؟

تحلیلگران عقیده دارند اگرچه بیت‌کوین روندی رو به رشد دارد اما بی‌ثباتی این ارز باعث شده تا نتواند به عنوان یک دارایی قابل اعتماد برای ذخیره ارزش باشد.

به گزارش تجارت‌نیوز، تحلیلگر دویچه بانک عقیده دارد بیت‌کوین در آینده می‌تواند به طلای دیجیتال دنیا تبدیل شود زیرا این ارز از مزیت اولین حرکت نسبت به سایر ارزهای دیجیتال برخوردار است.

ماریون لابور، تحلیلگر بخش تحقیقات دویچه بانک گفت: می‌توانم تصور کنم بیت‌کوین در آینده نقش طلای دیجیتال را ایفا می‌کند، برای قرن‌ها دوام می‌آورد و توسط دولت‌ها کنترل نمی‌شود.

این تحلیلگر به سرمایه‌گذاران در رابطه با بی‌ثباتی دارایی‌های دیجیتال هشدار داد و گفت: بیشتر خریداران رمزارزها قصد سرمایه‌گذاری و سفته‌بازی دارند. کمتر کسی ارزهای دیجیتال را به عنوان یک دارایی برای مبادله نگهداری می‌کند.

لابور عقیده دارد فقط چند خرید بزرگ یا خروج از بازار می‌تواند به طور قابل توجهی بر تعادل عرضه و تقاضا در بازار تاثیر بگذارد. او عقیده دارد بیت‌کوین برای اینکه امروز ذخیره قابل اعتماد ارزش باشد بسیار ناپایدار است.

تحلیلگر دویچه بانک از عدم قانون‌گذاری در بازار رمزارزها و تاثیر استخراج رمزارزها بر محیط زیست ابراز نگرانی کرد اما گفت: با اینکه بیت‌کوین از مکانیسم اثبات کار پیروی می‌کند اما به نظر می‌رسد رمزارز غالب در بازار باقی می‌ماند.

به دلیل قابلیت‌های بیشتر از جمله قراردادهای هوشمند و توکن‌های غیرقابل تعویض اتریوم نفوذ بیشتری در معاملات غیرمتمرکز دارد اما بیت‌کوین همچنان از مزیت اولین حرکت بازار برخوردار است.

این تحلیلگر در ادامه گفت: اگر بیت‌کوین طلای دیجیتال بازار رمزارزها باشد اتریوم نقره دیجیتال است.

پیش از این تحلیلگران دویچه بانک بیت‌کوین را یک رمزارز که بسیار مهم است که نادیده گرفته شود توصیف کردند. دویچه بانک عقیده دارد قیمت بیت‌کوین با ورود مدیران شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری کمپانی‌ها افزایش پیدا می‌کند.

دویچه بانک پیش‌بینی کرده ارزهای دیجیتال تا سال ۲۰۳۰ جایگزین فیات می‌شوند.

آخرین اخبار رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی