به گزارش تجارتنیوز، طبق اعلام سازمان امور مالیاتی بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان مالیات معافیاتی و بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در اقتصاد ایران وجود دارد. هرچند هنوز سهم بخشهای مختلف از جمله اشخاص حقیقی یا نهادهای خاص از این ارقام مشخص نیست اما مجلس تصمیم جدیدی در این باره گرفته است.
طبق مصوبه جدید مجلس نهتنها مالکان دارای مسکن با ارزش بالای ۱۰ میلیارد تومان، مالکان خودروهای با ارزش بالای یک میلیارد تومان و هنرمندان با درآمد سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان باید مالیات بدهند، بلکه اینفلوئنسرهای اینستاگرام با بیش از ۵۰۰ هزار فالوور هم از محل تبلیغات خود باید مالیات بپردازند.
بدین ترتیب در صفحات با ۵۰۰ هزار دنبال کننده اگر تبلیغی درج شود، میزانی را باید برای پرداخت مالیات در سال آینده در نظر بگیرند. این مصوبه مجلس در انتظار تایید نهایی شورای نگهبان است که در صورت تایید به دولت ابلاغ میشود تا در سال آینده سازمان مالیاتی برای اخذ مالیات از این بخش برنامهریزی کند.
با این حال هنوز مجلس برای مالیات بخشهای دیگر از جمله نهادهای خاص تصمیم جدیدی اتخاذ نکرده است.
آخرین اخبار استارتاپها را در صفحه اختصاصی استارتاپ دنبال کنید.
به نظر من مالیات بر در آمد زایی در وبسایتهای خارجی همچون اینستا و….باید شامل مالیات پنجاه در صدی بشود .یک مالیات بر درآمد خود شخص و یک مالیات هم به خاطر اینکه این سایتها بدون مجوز همکاری در ایران در حال فعالیتند .و مالیات خود را به ایران نمیدهند پس هر شخص و شرکتی بدنبال همکاری با این وبساتها و کسب درآمد از اونهاست باید زیر بار مالیات آنها هم برود (البته هستند اشخاصی که این در آمدها را در خارج به حساب میریزند و مالیات به اونها میدهند .بعضا املاک هم خریدند و بدنبال اقامت بر اساس طول مدت اقامت و پرواخت مالیات از این طرق در آن کشورها هستند .
به هر حال این مالیات 5۰ در صد منافع پنهان و آشکاری برای کشور دارد که متخصصین بهتر بر آن واقفند .بعضی کوتاه مدت و بعضی طولانی مدت .حتی میتوان بر داشتن پیج و کانال وبسایتهایی که به ایران مالیات نمیدهند و همکاری نمیکنند و اشخاص از آن درامدی ندارند مالیات کمی بست .اینطوری خیلی از مشکلات کنونی در فضای مجازی حل خواهد شد .
خداروشکر نظرت اصلا اهمیت نداره
چی میگی حاجی دلت خوشه. از این به بعد باید از بیچاره یک پول بیشتری بگیرند بابت تبلیغ. زورشون به دونه درشت ها نمیرسه به این جون هایی که تازه دارند روی پای خودشون می ایستند دارند فشار روی فشار میارند. با هزارتا بدبختی پول تبلیغ جور میکنن حالا به بهانه مالیات دوبرابر باید پول بدن
مالیات بر این نوع درآمدها را به عقب برگردانید و از هنگام شروع کارشان و در آمدزایی آنها مالیات بگیرید تا کسی فکر نکنه زده و در رفته .
بابت چه خدماتی میخواید مالیات بگیرید؟
مالیات بورسی ها را که بدجور گرفتین
خدا ازتون نگذره
به نظر من هر درآمدی از اینستا یا هر سایت آنلاین باید شامل مالیات شود بعضی از تویتر و یوتیوب و …در حال کسب درآمدند و مالیات نمیدهند .باید مالیات بدهند چه یک فالویر چه میلیون فالویر .در آمد درآمده .در ضمن راه در رو دارند کافیه فلویرهای خود را بین چند یوزر نیم تقسیم کنند تا قانون مالیات را دور بزنند به همین دلیل هست که باید به همشون مالیات بخوره .البته این را هم بگم که دولت با این کارش به اینستا و …وجهه قانونی داده .محیطی که از سیر تا پیازش متاسفانه در اختیار هر گروه سنی هست .
ببین کسایی که از یوتیوب پول میگیرن به هر حال دارن به یوتیوب 45 درصد از درامدشون رو میدن از اون 55 درصدی هم که مونده باز باید به آمریکا مالیات بدن دوباره برای اینکه توی ایران پولشون رو بگیرند دوباره باید به یسری شرکت ها به اسم ام سی ان ها 20 درصد ار اون 55 درصد بعد از مالیات آمریکا رو بدن
اگه با آپارات برخورد میکردن که نباید از این پول هنگفتی که بابت تبلیغات میگره نباید چندرغاز به تولید کنندگان محتوا پول بده و باید مثل یوتیوب 50 _50 باشه اشکالی نداشت که اون 45 درصدی که به یوتیوب میدیم رو به دولت و آپارات بدیم
اشکالی نداشت اکه بانک های ما به بانک های جهانی وصل بود خوشحال میشیدیم اگه اون 20 درصد رو به ایران مالیات بدیم
اشکالی نداشت اگه اون مالیاتی که به آمریکامیدیم رو به ایران میدادیم
اشکالی نداشت مالیاتبدیم اگه اینترنت سرعتش بیشتر بود و ما سریع تر میتونستیم ویدئو آپلود بکنیم
ایران هیچ بستری رو برای درامد از یوتیوب ایجاد نکرده که بخواد ازش از مزدم مالیات بگیره
نظر شما واسه در قوری هم خوب نیست. مالیات بابت خدمات هست . دولت چه خدماتی به پیج ها ارائه میده که بخواد ازشون مالیات بگیره؟