موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # قیمت دلار # قیمت طلا # بازار سهام # حقوق بازنشستگان # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا

این روزها در پیام‌رسان سروش چه خبر است

کاربران خارجی عضو پیام رسان‌های ایرانی می‌شوند
مدیر یکی از پیام‌رسان‌های داخلی همزمان دولت را متهم کرد که به اندازه کافی از این پیام‌رسان‌ها حمایت نمی‌کند و عدم حمایت دولتی موجب شده تا اقبال عمومی آنطور که انتظار می‌رفت نباشد. چندی پس از این اظهارات اکنون کاربران صحبت از عضویت ناخواسته در پیام‌رسان سروش می‌کنند. 

گویی حاشیه‌های فیلتر تلگرام و کوچ کاربران به پیام‌رسان‌های داخلی پایان ندارد. پس از آنکه قوه قضاییه به رغم مخالفت‌های دولت با فیلترینگ تلگرام در نهایت رای به مسدودسازی داد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چند هفته پس از این تصمیم به مقاومت مردم در برابر حکم قضایی اشاره کرد و گفت که مسدودسازی تلگرام میل به استفاده از فیلترشکن‌ها را در کشور افزایش داده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، این اظهارات البته نقطه پایانی کشمکش‌ها بر سر استفاده از پیام‌رسان داخلی یا خارجی نبود. مدیر یکی از پیام‌رسان‌های داخلی همزمان دولت را متهم کرد که به اندازه کافی از این پیام‌رسان‌ها حمایت نمی‌کند و عدم حمایت دولتی موجب شده تا اقبال عمومی آنطور که انتظار می‌رفت نباشد. چندی پس از این اظهارات اکنون کاربران صحبت از عضویت ناخواسته در پیام‌رسان سروش می‌کنند.

مورد عجیب سروش

چندی پیش سیدمیثم سیدصالحی، مدیر پیام‌رسان سروش مدعی شد که تعداد کاربران این پیام‌رسان مرز ۱۰ میلیون نفر را گذرانده و در بخش وبلاگ این اپلیکیشن پستی با عنوان «در یک پیام‌رسان ۱۰ میلیونی چه می‌گذرد» قرار داده شده است.

[imp content=”سید صالحی: اگر فردی مدعی است اکانتی با شماره شخصی خود و بدون اطلاع قبلی در سروش دارد می‌تواند از طریق پشتیبانی سروش با ایمیل support@sapp.ir موضوع را پیگیری کند.”]

اما آنچه وضعیت سروش را نسبت به سایر رقبای داخلی و خارجی متمایز می‌کند گزارش‌های کاربران عادی از ایجاد اکانتی به نام آنها در این پیام‌رسان است. در حالی که این کاربران اعلام کرده‌اند که هرگز پیام‌رسان سروش را روی دستگاه‌های خود نصب نکرده‌اند.

سید صالحی به دنبال این اظهارات در مجلس حاضر شد و در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت که عکس‌های منتشر شده در فضای مجازی در ارتباط با ایجاد حساب کاربری بدون اطلاع کاربر، مستند نیست و هیچ‌کدام از این تصاویر قابل تایید نیستند.

سید صالحی همچنین گفت: «اگر فردی مدعی است اکانتی با شماره شخصی خود و بدون اطلاع قبلی در سروش دارد می‌تواند از طریق پشتیبانی سروش با ایمیل support@sapp.ir موضوع را پیگیری کند.»

گلایه‌های وزیر جوان

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم را می‌توان به عنوان یکی از بزرگترین قربانیان تصمیم مسدودسازی تلگرام معرفی کرد. او که از مخالفان سیاست فیلترینگ در عرصه مجازی بود در نهایت چاره‌ای جز تمکین نداشت. همزمان با فشارها علیه پیام‌رسان سروش، برخی کابران در توییتر نیز این وزیر را خطاب قرار داده و از او خواسته‌اند که در برابر رفتارهای سروش اعتراض و مقاومت کند.

او در همایش بانک‌مرکزی نیز به سیاست‌های غلط در مواجهه با فضای مجازی اشاره کرده و فیلترینگ را راهکاری نادرست عنوان کرده بود. جهرمی در این سخنرانی به فناوری بلاک چین اشاره کرد که تحولی در دنیای فناوری است. او گفت این فناوری نیز مانند دیگر زمینه‌ها فرصت‌ها و تهدیدها را پیش روی کاربران قرار خواهد داد. از این رو برای مواجهه با تهدیدها نباید به صورت قهری با مسائل برخورد کرد.

همزمان با این چالش‌ها، وزیر جوان دولت روحانی به موضوع فراگیری فیلترشکن‌ها اشاره کرد و در اظهاراتی دیگر اعلام کرد: «اگر در مورد پیام‌رسان‌هایی چون تلگرام ظن سو استفاده از این ابزارها وجود داشت در مورد برخی فیلتر شکن‌ها این ظن به یقین تبدیل شده است.» در حالی که با مسدود شدن تلگرام بر دایره مشتریان وی‌پی‌ان‌ها و فیلتر شکن‌ها افزوده شده است.

به نظر می‌رسد آذری جهرمی نیز مانند بسیاری از کاربران فضای مجازی معتقد است انحصارگرایی در مورد استفاده پیام‌رسان‌های داخلی منجر به رشد و استقبال کاربران برای استفاده از این ابزارها نخواهد شد و تنها در شرایط برابر و رقابتی می‌توان به آینده این خدمات چشم دوخت.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی