موضوعات داغ: # صنایع بورس # بورس کالای ایران # سهامداران بورس # تصادف # سوریه # مذاکرات ایران و آمریکا # قطعی برق # اخبار بورس

ساخت نانو تراشه‌ای برای استفاده در صنعت اینترنت اشیاء

ساخت نانو تراشه‌ای برای استفاده در صنعت اینترنت اشیاء
دو شرکت فعال در حوزه نیمه‌هادی قصد دارند نانو تراشه منفردی بسازند که حاوی قطعات مختلفی نظیر مدیریت انرژی قابل استفاده در صنعت اینترنت اشیاء باشد.

شرکت گلوبال فاندریز (GLOBAL FOUNDRIES) و ورسلیکون (VeroSilicon) اعلام کردند که همکاری مشترکی برای ارائه اولین تراشه مورد استفاده در اینترنت اشیاء آغاز کرده‌اند. این تراشه برای استفاده در نسل جدیدی از شبکه‌های LPWA قابل‌استفاده است.

به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این دو شرکت با ارائه این فناوری می‌خواهند تمام ماژول‌های موجود در تلفن همراه را در یک تراشه ایجاد کنند. برای مثال، رادیو RF، بخش مدیریت انرژی و پایه باند مجتمع را می‌توان با این فناوری در یک تراشه قرار داد. این فناوری می‌تواند موجب بهبود کیفیت محصولات، کاهش هزینه و بهینه‌سازی مصرف انرژی شود.

در حال حاضر استفاده از ادوات متصل به هم در حال افزایش است و در منازل، شهرها و صنایع تجهیزات به صورت بی‌سیم به هم مرتبط شده‌اند. بنابراین نیاز به بهبود و توسعه دستورالعمل‌های مخابراتی کاملا احساس می‌شود. البته این دستورالعمل‌ها باید با استانداردهای اینترنت اشیاء منطبق شود.

فناوری LPWA با وجود توان کم و نرخ انتقال اطلاعات پایین، نسبت به فناوری‌های رایج مورد استفاده در صنعت تلفن همراه مزیت‌هایی دارد. دو استاندارد مخابراتی LPWA احتمالا در بازار آمریکا به کار گرفته شود و NB-IoT نیز وارد بازار آسیا و اروپا شود. دولت چین نیز قصد دارد تا سال آینده فناوری NB-IoT را به خدمت بگیرد.

این دو شرکت قصد دارند تا با همکاری مشترک اقدام به ارائه فناوری کنند که با استفاده از آن می‌توان تراشه‌ای ارزان‌قیمت با مصرف انرژی بهینه به منظور استفاده در سراسر جهان تولید کرد. این فناوری قرار است با استفاده از فرآیند 22FDX شرکت گلوبال فاندریز ساخته شود، فناوری که پلتفرم فناوری FD-SOI 22 نانومتری را به منظور استفاده در اینترنت اشیاء ارائه می‌دهد.

22FDX تنها فناوری است که امکان استفاده از یک تراشه حاوی پردازشگر، باند پایه، RF و بخش مدیریت توان را یک‌جا فراهم می‌کند. با این کار می‌توان عملکرد آن را به بیش از 80 درصد نسبت به فناوری‌های 40 نانومتری بهبود داد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی