به گزارش تجارتنیوز، سه ماه از تعیین حداقل دستمزد 1402 کارگران میگذرد؛ اما هنوز انتقادات باقیست و حالا دیگر دعوای پینگپنگی نمایندگان کارگری و دولت بر سر دستمزد بالا گرفته است تا جایی که کار به نامهنگاری کشید و بيش از هزاران امضا پای كارزارهای ترمیم مزد زده شد.
ماجرا هم از این قرار است که پیش از شروع مذاکرات مزدی، نمایندگان کارگری از هر تریبونی برای رساندن صدای خود استفاده میکردند. خواسته آنها هم همان بند دوم ماده 41 قانون کار است؛ توجه به دو مولفه سبد معیشت و تورم در تعیین حداقل دستمزد.
در نامهای که کارگران به وزیر کار هم نوشتهاند، تاکیدشان بهویژه بر تورم 70 درصدی در ردیفهای ضروری خانوار نظیر مسکن و خوراکیها و آشامیدنیهاست که معیشت این طبقه را با بحران مواجه کرده است. هرچند وزارت کار این نامه را بیپاسخ نگذاشته و تورم 70 درصدی را غیر واقعی و خلاف آمارهای رسمی دانسته است.
حالا که دیوان عدالت اداری هم تغییر نرخ دستمزد را رد کرده، باید منتظر ماند و دید چه سرنوشتی در انتظار دستمزد کارگران خواهد بود. آیا دولتمردان در تریبونهای رسمی باز هم وعده میدهند که اگر حقوق کارگران تغییر کند، دست به کار میشوند و مزد را بالا میبرند یا برچسب نادرست و غیر واقعی بر اظهارات جامعه کارگری میزنند و تغییرات را به فردایی نامعلوم موکول میکنند و در نهایت موجب کاهش بیشتر قدرت خرید کارگران خواهند شد.
و حقوق های عقب افتاده بیمه های پرداخت نشده و خیلی از معوقات و عیدی های داده نشده و همه هنوز وجود داره که علاوه بر حقوق هست تازه ۶ و ۸۰۰ هم این ماه گرفتم و ماه های قبل یعنی فروردین و اردیبهشت ۶ تومن بیشتر ندادن
خیلی لطف میکنید که انقدر پیگیر هستید.
لطفا به این پیگیری هاتون ادامه بدید تا بلکه حقی از کارگران دفاع بشه.
واقعا بعد از این همه مدت ۳ ماه شد تازه دارن اینا تصمیم بگیرن بر فرض که تصمیم خاصی بگیرن به نفع هیچ کارگری نیست و جبران نمیشه ضررهاشون.
من هم یک کارگر هستم که دارم ۶ و ۸۰۰ میگیرم.
خودتون با این حقوق میتونید 30 روز زندگی کنید اگر خدایی باشد که به زمین گرم بخورید تا با زندگی این همه کارگر بازی نکنید